Setari Cookie-uri

Iubind un barbat care nu poate iubi decat iubindu-se

Actul de "iubire" al narcisistului este un act malefic de exorcizare a sentimentelor pozitive si a capacitatii de a simti, un act emotional de depersonalizare a partenerului. A fi victima unui narcisist poate fi la fel de rau ca a fi un narcisist. Adevaratul pericol care le paste pe victimele narcisistului este acela de a deveni ca el.

Actul de "iubire" al narcisistului este un act malefic de exorcizare a sentimentelor pozitive si a capacitatii de a simti, un act emotional de depersonalizare a partenerului. A fi victima unui narcisist poate fi la fel de rau ca a fi un narcisist. Adevaratul pericol care le paste pe victimele narcisistului este acela de a deveni ca el.

barbat Iubind pe cel ce nu te iubeste…

Traiai bine si frumos in lumea ta, impacata cu tine, acceptand ideea ca la urma urmei nu s-a nascut inca barbatul care sa te faca cu adevarat fericita. Cel putin nu momentan… Pana cand l-ai cunoscut pe el… si ai facut cunostinta cu singurul barbat care s-a nascut sa iti tulbure visurile. De atunci viata ta nu a mai fost niciodata aceeasi. Si inima ta a inceput din nou sa bata pentru acest barbat sarmant si inteligent, atat de aproape de imaginea barbatului perfect. Si mintea ta iti spune parca sa ai grija totusi, ca un astfel de barbat o sa ceara cel putin perfectiunea de la tine. Mintea si inima ta ajung sa se ciufuleasca serios. Cine are intotdeauna castig de cauza?... Inima. Inima ta se indragosteste ca si cum nu ar mai fi iubit niciodata pana acum. Ca de fiecare data, ai incredere in tot ceea ce iti spune. Esti o femeie care nu poate iubi decat daruindu-se. Intreg, complet, cu tot cu sentimente, cu tot cu sperante si visuri. Asa ca, cu tot cu ea, cu inima ta deschisa, te arunci in bratele unei noi relatii, langa inima barbatului care iti declara ca ar fi dispus sa faca orice pentru tine. Orice pentru El. Orice pentru voi... Vampirul narcisist: Iubind un barbat care nu poate iubi decat iubindu-se

Si visul tau frumos de iubire continua. Pana intr-o buna zi. Intr-o zi cand incet incet constati cu stupoare ca o fisura mica de ceata s-a strecurat in visul tau frumos. Cercul visului tau de iubire se stange din ce in ce mai ingust si sufocant in jurul Lui, un barbat egoist si orgolios, care stie sa primeasca si mai putin sa ofere, un barbat care seamana din ce in ce mai putin cu barbatul visurilor tale, un barbat care crede despre tine ca te-ai nascut doar ca sa il faci pe el fericit. Si totusi… inima ta iubeste in continuare Nu vrea sa accepte, nu vrea sa inteleaga. Este prea prinsa in jocul acesta al iubirii, al semiiubirii. Nu vrea sa accepte ca “Tu” inseamna de multe ori “Eu”. “Noi” inseamna de multe ori tot “Eu”. Ca iubesti din cap pana in picioare un barbat narcisist, un barbat care nu stie sa iubeascaDar ii mai dai o sansa. Inca una. Mai multe. Te incurajezi cu gandul ca intr-o buna zi o sa ajungi sa il schimbi. Ca iubirea ta este suficienta incat sa il invete sa te iubeasca la randul sau. Ca o sa-l vindeci de egocentrismul lui, ca pana la urma puteti gasi implinirea unul alaturi de altul. Draga mea, te minti singura. Pentru ca narcisistul rareori se schimba.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.