Setari Cookie-uri

10 idei de cadou pentru el

Incepe numaratoarea inversa pentru ziua cadourilor si ne place tare sa aducem zambete pe chipurile celor dragi. Poate ca de aceea adoram perioada sarbatorilor de iarna! Uneori insa, gasirea unor cadouri potrivite pentru EI, se dovedeste a fi o adevarata provocare.

Incepe numaratoarea inversa pentru ziua cadourilor si ne place tare sa aducem zambete pe chipurile celor dragi. Poate ca de aceea adoram perioada sarbatorilor de iarna! Uneori insa, gasirea unor cadouri potrivite pentru EI, se dovedeste a fi o adevarata provocare.

Mai intai de toate trebuie sa intuiesti care ii sunt pasiunile si dorintele ascunse, ce i se potriveste cel mai tare in functie de felul sau de a fi. De multe ori, fara sa isi dea seama, va vorbi despre acel ceva pe care si-l doreste din toata inima. Apoi, nu uita ca un cadou devine cu atat mai valoros, cu cat este frumos impaturit, pentru ca si in acest caz... "prima impresie conteaza"!

Daca nu vreti sa ramaneti si anul acesta cu gandul la clasicele camasi, cravate sau pulovere... poate reusim sa va venim in ajutor cu cateva idei, mai ales astazi, cand internetul a transformat pana si cautarea unui cadou, intr-o experienta virtuala.

Citește și:

1. Un cadou hand-made

Uneori, un cadou facut de tine insati, cu draga inima si daruire, poate sa fie mai deosebit decat orice altceva! Nu e deloc demodat sa daruiesti un fular lung si calduros, impletit de tine sau chiar o pereche de manusi. Vreau insa sa va dau o ideea si mai originala. Ce spuneti despre un cuier pentru curele? Trebuie doar sa bati cateva cuie indoite, intr-un umeras zdravan, din lemn, la cativa centimetri unul de celalalt. Pana la urma poti sa mergi si la un atelier de tamplarie pentru o asemenea idee, daca nu crezi ca te vei descurca singura. Si, cu siguranta ar fi dragut sa daruiesti acest obiect util, impreuna cu o curea noua.

Cadou via www.marthastewart.com. Gasiti aici de asemenea, o sumedenie de alte idei interesante pentru un cadou hand-made ce il puteti oferi unui barbat din viata voastra.

2. Accesoriu pentru laptop

Citește și:

Si accesoriile pentru diferitele gadgeturi cu care ne-am populat viata poate sa fie o alegere minunata. De exemplu un accesoriu pentru laptop, care ar face utilizarea acestuia mult mai comoda. Gasiti un astfel de suport, pe siteul de cadouri www.charitygift.ro: Suportul pentru laptop si lectura din aliaj de aluminiu permite disiparea caldurii degajate de laptop. Masuta multifunctionala portabila se poate regla in diferite pozitii si unghiuri de inclinatie si ofera flexibilitate in utilizarea laptopului, confort si protejarea sanatatii utilizatorului prin adoptarea unei posturi corecte.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.