Setari Cookie-uri

10 idei de cadou pentru el

Incepe numaratoarea inversa pentru ziua cadourilor si ne place tare sa aducem zambete pe chipurile celor dragi. Poate ca de aceea adoram perioada sarbatorilor de iarna! Uneori insa, gasirea unor cadouri potrivite pentru EI, se dovedeste a fi o adevarata provocare.

3. Un jurnal cu design exotic

Acest jurnal este faurit in India si poate insemna un cadou realmente special, cu file din bumbac reciclat si coperti din piele decorata manual, pe care il poti achizitiona cu ajutorul site-ului Exoticworldgifts. Site-ul promoveaza o multime de obiecte minunate, provenite din lumi exotice, din Africa, din Bali, din Tailanda sau India. Prin existenta acestui magazin online de cadouri sunt sprijinite comunitati de oameni foarte saraci care se indeletnicesc cu mestesugul unor adevarate comori artizanale.

4. Joc de sah cu piese din sticla

Daca este o fire logica, analitica, daca ii plac provocarile, s-ar putea sa il bucure un joc de sah elegant. Sah-ul ar putea chiar sa faca mai frumoase si incitante, serile lungi de iarna, alaturi de copii, de tine sau de prieteni. Un joc de sah cu piese de sticla ar putea avea de asemenea, o insemnata functie estetica si ara arata foarte frumos intr-un birou stilat.

Citește și:

Jocul de mai jos il gasiti pe www.fungift.ro.

5. Mini racitor/ incalzitor portabil

Ar putea fi un cadou practic si original pentru orice barbat. Mai ales pentru cei foarte activi, sau cei care isi petrec mult timp la birou. Un mini-frigider poate fi purtat oriunde, in excursie, la birou, etc. tind la rece apa, berea, sucul sau sandvisurile. Unele mini-frigidere au si functie de incalzire, ceea ce este cu atat mai functional! In limbaj simbolic, acest mini racitor/incalzitor poate traduce notiunea de "grija", fata de cel care il primeste.

Un astfel de dispozitiv poate fi comandat cu ajutorul site-ului www.cadouricadou.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.