Setari Cookie-uri

10 idei de cadou pentru el

Incepe numaratoarea inversa pentru ziua cadourilor si ne place tare sa aducem zambete pe chipurile celor dragi. Poate ca de aceea adoram perioada sarbatorilor de iarna! Uneori insa, gasirea unor cadouri potrivite pentru EI, se dovedeste a fi o adevarata provocare.

6. Un voucher pentru cursuri de scrima

Cu totii suferim din cauza monotoniei uneori. Un curs pentru dezvoltarea unor aptitudini personale, sau pur si simplu un curs care ar provoca la mai multa miscare, ar putea fi o idee deosebita. Gandeste-te ce surprins va fi daca ii vei oferi un voucher pentru cursuri de scrima. Asa ceva l-ar putea impusiona si poate ca in acelasi timp i-ar aminti de jocurile copilariei, asta daca nu cumva isi va descoperi un talent ascuns.

Cadou pe care il gasiti cu ajutorul www.charitygift.ro

7. Ceas vintage

Daca vrei un cadou deosebit, rafinat si de calitate, acest ceas este o buna sugestie. Trebuie sa te ghidezi si in functie de personalitatea celui care ar primi un astfel de cadou, ce la prima vedere este destul de impersonal. Cadoul este furnizat de catre magazinul online www.romcadou.com.

8. O carte foarte valoroasa

Citește și:

Cartile nu isi vor pierde niciodata din valoare. Sunt precum aurul. De aceea, cu siguranta, sa cutreieri prin librarii in cautarea unor carti-cadou, este o idee salvatoare de cele mai multe ori. O carte frumos editata si prezentata, cu un continut incitant, urmeaza sa faca parte din viata unui camin, pentru multa vreme.

Ce spuneti despre un album cu arta fotografica? Aceasta pentru ca si foto-jurnalismul este o arta. Una care captureaza in mod totusi pragmatic, cele mai importante momente politice si sociale. Gasiti acest cadou online, la libraria Carturesti.


9. Un costum la comanda

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.