Setari Cookie-uri

Nuntile de vara se pregatesc din iarna

Daca marele eveniment a avut loc si anume cererea in casatorie, ei bine sa stiti ca emotiile nu s-au orpit aici. Urmeaza organizarea nuntii si desi petrecerea dureaza doar o noapte, totusi pasii organizatorici sunt numerosi si… pretentiosi.

Apoi, pentru a face rezervarea trebuie sa stabiliti ziua nuntii. Mai trebuie sa alegeti Biserica si sa stabiliti si acolo o zi, de preferabil aceeasi zi cu cea a nuntii daca aveti noroc si nu a fost rezervata deja.

Urmeaza acum sa cautati model de invitatii. In trend, foarte apreciate si originale sunt invitatiile hand made, care se fac usor si costurile lor sunt mult mai mici. Insa… necesita timp pentru confectionare, de aceea este indicat sa incepeti de pe acum.

Tot in aceasta perioada este cazul sa va revizuiti alimentatia si programul de sport. E momentul sa incepeti dieta si tonificarea corpului, precum si masajele de inlaturare a celulitei daca este cazul. Lasati parul sa creasca, varfurile le veti tunde doar cu o luna inainte de nunta.

Cautati tot in aceasta perioada sau cat mai curand un fotograf si un cameraman pentru nunta. Stabiliti clar ce servicii doriti printr-un contract sau proces verbal. Pentru mai multe informatii cititi articolele “Cum sa alegi fotograful” si “Filmul nuntii”.

Icepeti sa va informati cu privire la tipul rochiei de mireasa care va avantajeaza si totodata care se potriveste stilului nuntii. Spre exemplu, puteti alege o nunta in stil zen, preferabil a fi organizata in „luna ciresilor infloriti”, undeva cu un peisaj pe masura.

Cu 4-5 luni inainte de nunta

Este cazul sa trimiteti invitatiile de nunta, sa dati telefoane de confirmare a primirii invitatiilor, sa faceti lista cu cei care afirma venirea. Tot acum cautati domnisoarele si cavalerii de onoare, daca nu ati stabilit deja aceste aspecte atunci cand ati facut lista de invitati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.