Setari Cookie-uri

Nuntile de vara se pregatesc din iarna

Daca marele eveniment a avut loc si anume cererea in casatorie, ei bine sa stiti ca emotiile nu s-au orpit aici. Urmeaza organizarea nuntii si desi petrecerea dureaza doar o noapte, totusi pasii organizatorici sunt numerosi si… pretentiosi.

Pregatiti playlist-ul pentru nunta si inscrieti-va pentru dansul mirilor. Alegeti o melodie pentru dansul de deschidere.

Tot acum puteti incepe cautarile pentru costumul mirelui, precum si informatiile pentru decoratiunile de nunta. Puteti alege si decoratiuni nonflorale pentru nunta. Daca doriti ca rochia de mireasa sa fie confectionata, atunci megeti sa vi se ia masuri pentru croitorie, fiindca este o munca laborioasa ce dureaza.

Este momentul sa planuiti luna de miere.

Cu mai putin de 4 luni inainte de nunta

Cautati rochia de mireasa, cumparati-o, alaturi de toate accesoriile. Se recomanda sa cumparati prima data rochia, apoi voalul, pantofii, gentuta, restul accesoriilor, apoi sa stabiliti coafura pentru a putea achizitiona si accesoriile de par.

Tot in aceasta perioada cautati modelul de verighete dorit, pernuta pentru verighete si mergeti la florarie pentru a comanda buchetul de flori pentru mireasa, nasa, precum si lumanarile de cununie.

Cu o luna inainte de nunta

Este momentul pentru petrecerea burlacilor si a burlacitelor.

De asemenea trebuie sa sunati din nou invitatii pentru o noua confirmare privind prezenta lor la nunta. Cautati de asemenea o coafeza si o cosmeticiana pentru ziua nuntii si stabiliti programarile.

Nu uitati sa depundeti cererea de concediu pentru zilele pe care le doriti libere.

Cu doua saptamani ianinte de nunta este indicat sa va vopsiti daca doriti o noua nuanta a parului sau sa o reinprospatati pe cea veche (vopseaua arata cel mai bine la doua saptamani, deci chiar in ziua nuntii).

Daca doriti artificii la nunta, este cazul sa sunati deja pentru amenajarea acestora. Acest aspect trebuie discutat insa la restaurant pentru a vedea ce se poate face.

Cu o zi inainte de nunta trebuie sa pregatiti trusa de urgenta a miresei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.