Setari Cookie-uri

10 Intrebari frecvente despre organizarea nuntii

Organizarea unui eveniment precum nunta nu este deloc usoara, mai ales ca va doriti sa iasa ca in visele voastre, astfel incat sa nu lasati greselile sa se strecoare si sa va strice buna dispozitie in ziua nuntii.

Organizarea unui eveniment precum nunta nu este deloc usoara, mai ales ca va doriti sa iasa ca in visele voastre, astfel incat sa nu lasati greselile sa se strecoare si sa va strice buna dispozitie in ziua nuntii.

10 cele mai frecvente intrebari legate de organizarea nuntii

intrebari organizarea nuntii 1. Cu cat timp inainte de nunta incep pregatirile?


Raspuns
: De obicei pregatirile de nunta incep cu proximativ un an inainte de data stabilita, fiindca veti avea multe de planificat din timp. Majoritatea cuplurilor doresc sa se casatoreasca vara, asadar “aglomeratia” este mare si pentru a prinde o zi la restaurant de exemplu sau la biserica trebuie sa rezervati cu mult timp inainte. Printre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa stabiliti tipul nuntii (tema nuntii), ca apoi sa stabiliti numarul de invitati si ulterior sa cautati un restaurant care corespunde temei nuntii voastre si care are o capacitate potrivita pentru numarul de invitati pe care il doriti.

2. Ce buget trebuie pregatit pentru nunta?

Raspuns
: bugetul variaza de la o nunta la alta. Puteti calcula orientativ in functie de ceea ce doriti la nunta, spre exemplu restaurantul, meniul, transportul daca este cazul, biserica, cununia civila, rochia de mireasa, costumul mirelui, decoratiunile, invitatiile de nunta etc. Cel mai usor este sa intrebati cateva cupluri prietene care s-au casatorit cam in ce buget au reusit sa se incadreze. Oricum, sumele nu sunt deloc mici...

3. Cu cat timp inainte de nunta se rezerva restaurantul?

Rasuns: Cu proximativ 8 luni inainte de nunta, mai ales daca doresti un restaurant renumit unde probabil cuplurile se vor “ingramadi” sa rezerve nunta lor. Pentru a putea rezerva restaurantul trebuie sa aveti deja stabilita ziua nuntii, numarul de invitati pe care il doriti dar si tema nuntii astfel incat sa se armonizeze cu restaurantul. Bine este sa va interesati in mai multe restaurante, sa discutati preturile si alte detalii legate de meniu si decoratiuni. Pentru mai multe informatii va sugeram sa cititi articolul : “Alegerea restaurantului”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.