Setari Cookie-uri

10 Intrebari frecvente despre organizarea nuntii

Organizarea unui eveniment precum nunta nu este deloc usoara, mai ales ca va doriti sa iasa ca in visele voastre, astfel incat sa nu lasati greselile sa se strecoare si sa va strice buna dispozitie in ziua nuntii.

4. Cu cat timp inainte de nunta se rezerva Biserica?

Raspuns: Cununia religioasa este indicat sa fie in aceeasi zi cu petrecerea de nunta de la restaurant. Indicat este ca Biserica sa se afle in apropierea restaurantului. Puteti alege restaurantul in functie de biserica (de exemplu daca aveti o biserica preferata unde doriti sa faceti cununia religioasa) sau biserica in functie de restaurant (daca doriti un restaurant anume, apoi cautati o biserica apropiata si totusi pe gustul vostru). Depinde de voi, de ceea ce va doriti mai mult. Ca si sfat, intrebati preotul cat dureaza cununia religioasa (exista diferente de la o biserica la alta) si lasati un interval de doua trei ore intre finalul slujbei si receptia la restaurant.

5. Cand trimit invitatiile?

Raspuns
: Invitatiile se trimit dupa alegerea restaurantului si a Bisercii, deci dupa ce ati stabilit ziua nuntii, locatiile si lista invitatilor pe care ii doriti la nunta voastra. Apoi, invitatiile de nunta trebuie sa fie in ton cu tema petrecerii, asadar alegeti cu grija modelul (poate fi de asemenea handmade). Pentru mai multe informatii va sugeram sa cititi articolele “Invitatii de nunta – Moda handMade” , “3 idei traznite pentru invitatia de nunta”si “Modele superbe pentru invitatiile de nunta”. Nu uitati sa reveniti cu un telefon de confirmare a prezentei invitatilor la nunta cu o luna inaite de marea petrecere.

6. Cand programez cununia civila?

Raspuns: Cununia civila se programeaza mai usor, nefiind asa mare “aglomeratie”. Ca urmare aveti suficient timp daca va programati cu trei luni inainte de nunta, astfel incat sa aveti timp si de acte, sa nu fiti pe “ultima suta de metri”. Va recomandam articolul: ”Totul despre cununia civila”.

7. Cand cumpar rochia de mireasa?

Raspuns: Este bine sa nu te grabesti, dar nici sa lasi totul pe ultima suta de metri. Daca vrei sa tii o dieta, atunci mai asteapta pana cand vei achizitiona rochia de mireasa. Poti insa sa te interesezi, sa cauti modele, preturi, sa mergi sa probezi pentru a afla ce tip de rochie te avantajeaza cel mai bine etc. Bine este sa o achizitionezi cu doua luni inainte de nunta. Daca doresti sa comanzi rochia la o croitorie sau la o casa de moda, atunci trebuie sa te duci cu mult timp inainte si sa le dai o data termen mai devreme decat cea reala, caci trebuie sa ai timp pentru restusuri daca nu a iesit chiar cum iti doreai.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.