Setari Cookie-uri

10 Intrebari frecvente despre organizarea nuntii

Organizarea unui eveniment precum nunta nu este deloc usoara, mai ales ca va doriti sa iasa ca in visele voastre, astfel incat sa nu lasati greselile sa se strecoare si sa va strice buna dispozitie in ziua nuntii.

8. Decoratiunile de nunta?

Raspuns: Aici trebuie sa fiti inventivi. Aveti o paleta larga de decoruri florale sau nonflorale, insa trebuie sa vorbiti la restaurant daca nu cumva au ei deja un decor pentru nunta pe care vi-l impun. Acest aspect trebuie discutat inca de la rezervarea restaurantului. Puteti cere ajutorul unei agentii de organizare a nuntii pentru decoratiuni sau puteti face chiar voi comenzile la diverse magazine specializate in decoratiuni. In cazul din urma este indicat sa cereti ajutorul prietenilor in ziua nuntii pentru ca totul sa fie pregatit cand ajung invitatii la restarant.

9. Coafura si machiajul

Chiar daca este un pic costisitor, recomandat este sa aveti o programare de proba pentru machiaj si coafura. Daca doriti sa va vopsiti, atunci mergeti la salon cu doua saptamani inainte de nunta (culoarea parului arata cel mai bine la doua saptamani de la vopsire). Stabiliti toate detaiile la aceste intalniri de proba, fiindca sigur nu va doriti sa va fie stricata ziua nuntii din cauza unei coafuri nereusite sau a unui machiaj deloc pe gustul vostru.


10. Si meniul de nunta?

Raspuns: Nu este chiar atat de dificil sa alegeti meniul, mai ales daca doriti o nunta cat de cat clasica. In general meniul traditional nu a fost contestat de nimeni si inca se mentine. Daca ati ales o tema de nunta nonconventionala, spre exemplu exotica, in stil zen sau la mare, atunci meniul trebuie adaptat putin stiluli nuntii. Insa, pentru a nu avea esecuri mari, puteti pastra meniul clasic si, ca surpriza, sa le oferiti invitatilor un sortiment specific stilului nuntii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.