Setari Cookie-uri

Nunta - cel mai profitabil eveniment pentru restaurantele din Romania

In Bucuresti, patronii de restaurante (80%) au declarat ca cel mai mare profit in 2011 a fost adus de nunti in localurile lor, urmate de petrecerile private si cele pentru diverse organizatii– 20%. Cand vor sa-si organizeze un eveniment in restaurant, clientii ierarhizeaza diferit, in functie de regiunea tarii, prioritatile in alcatuirea meniului.

Cartea pentru operatori si Cartea Pretioasa sunt adresate proprietarilor si bucatarilor din restaurantele care organizeaza evenimente si care au permanenta nevoie de inovatie in meniuri, asa cum arata si rezultatele acestei analize. (vezi foto interior 2 si 3)


* Chestionarul despre evenimente a fost aplicat proprietarilor de restaurante din Bucuresti, Ardeal, (Cluj, Mures, Brasov), vestul tarii (Arad, Oradea, Timisoara), Moldova (Suceava, Iasi, Botosani), Muntenia (Prahova, Dambovita, Buzau).


Comunicat de presa

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.