Setari Cookie-uri

Cele 3 reguli de aur pentru o mireasa

Ai listele facute? Ai trimis invitatiile? Ti-ai ales rochia, florile, pantofii? Totusi, inca mai sunt cateva detalii la care trebuie sa fii atenta...

Draga mea viitoare mireasa, stiu ca toata lumea te asalta cu intrebari, comentarii si sfaturi – mai ales sfaturi! – dar sunt intr-adevar cateva lucruri pe care nu ai voie sa le treci cu vederea. In primul rand, ai incredere in iubitul tau si tine-l de mana pe tot drumul, doar sunteti implicati in asta impreuna, la bine si la rau, deci parteneriatul trebuie sa inceapa dinaintea semnarii contractului. In al doilea rand, aminteste-ti tot ceea ce ti-am scris si urmeaza sa citesti…

Sursa foto: Shutterstock.com

1. Zambeste si lasa lucrurile sa se intample

La oricare eveniment se intampla si lucruri neplanuite, care pot transforma evenimentul intr-un dezastru national daca le acorzi importanta. Doar lasa-le sa se intample! Incearca sa le repari eficient sau sa gasesti pe cineva care sa o faca, dar nu iti bate prea tare capul cu asta decat daca mirele tocmai si-a sucit o mana, daca muzicantii s-au inecat sau daca mama soacra are un atac de cord. Astea sunt lucrurile importante, orice altceva poate sa se schimbe pe drum.

Citește și:

Intotdeauna copilul prietenilor invitati va varsa putin suc de portocale rosii pe rochia roz pastelat a domnisoarei de onoare, vreun unchi te va calca pe pantofii albi imaculati, unul dintre verisori va bea un pahar mai mult decat poate duce si te va fura de 3 ori pe noapte… si o data inainte de cununie, vreo prietena va izbucni in plans, de emotie ca e printre ultimele burlacite, mamei tale ii va tremura barba si te va orbi cu blitzul de la aparat, doar vrea sa isi aminteasca fiecare detaliu, iar tatal tau ii va tine un discurs moralizator iubitului tau, pentru ca peste jumatate de ora sa bea cot la cot. Nu te poti supara pentru nimicurile astea. Zambeste si vezi fata amuzanta a lucrurilor! Intotdeauna exista una!

Cu cerul nu te poti certa. Daca e ploaie, dansati in ploaie! De e soare, mergeti impreuna sub umbreluta ta chic. Daca bate vantul, multumeste-i coafezei pentru stratul extra de fixativ. Vremea nu o poti schimba, inca! Poate peste vreo 30 de ani… dar inca nu. Asa ca bucura-te de ea si profita de toanele ei cat de mult poti, asa cum profita viitorul tau sot de toanele si mofturile tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.