Setari Cookie-uri

Cele 3 reguli de aur pentru o mireasa

Ai listele facute? Ai trimis invitatiile? Ti-ai ales rochia, florile, pantofii? Totusi, inca mai sunt cateva detalii la care trebuie sa fii atenta...

3. Nu ai voie sa intri in panica

Nu poti da vina pe domnisoarele de onoare ca nu ti-a venit tortul la timp daca nu le-ai insarcinat pe ele cu asta, nu tipa la mire daca ti s-a lasat o suvita din coc, nu tipa la muzicanti pentru ca e mancarea rece.

Aminteste-ti sa nu dai vina pe oamenii care nu aveau cum sa impiedice unele neplaceri si aminteste-ti sa nu tipi: orice problema se poate rezolva prin discutii elevate, pe tonuri calme. Daca nu poti evita tipetele, fluiera si angajeaza un arbitru sau incepe sa plesnesti oameni – nimeni altcineva nu are voie sa se enerveze. Daca tu nu te panichezi, nimeni nu are dreptul asta.

Unele lucruri trebuie programate si chibzuite din timp. Alege cativa oameni de incredere care sa iti promita ca nu se vor imbata inainte de a-si indeplini sarcinile. Nu trebuie sa porti tu tot stresul pe umeri, pentru ca nu tine de cald… si nici de racoare, in caz de vara. Dar va tine de par alb, de riduri si de ganduri murdare cand vei privi in retrospectiva ziua nuntii. Trebuie sa prevenim asta, nu crezi?

Citește și:

Alte lucruri, oricat le-ai planui, nu vor iesi in veci asa cum iti doresti. Obisnuieste-te de acum cu ideea, ca sa poti avea o nunta care sa iti placa si tie. Nu te oftica pentru fiecare detaliu care nu merge bine. Gaseste, eventual, un tap ispasitor si traieste-ti ziua ca si cum ar fi a doua zi de nastere. Astazi tu esti cea mai frumoasa si cea mai importanta fiinta de pe fata Pamantului: nu conteaza cate fete se mai marita in aceeasi zi, nu conteaza cine a primit premiul de “Miss Univers” si nu conteaza daca Angelina Jolie inca mai traieste, tu esti cea mai cea!

Si , dupa toate astea, nu uita ca nunta este pentru doua persoane. Iubeste-ti sotul, danseaza cu el, saruta-l si dragaleste-l asa cum se cuvine inaintea lunii de miere.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.