Setari Cookie-uri

Cele 3 reguli de aur pentru o mireasa

Ai listele facute? Ai trimis invitatiile? Ti-ai ales rochia, florile, pantofii? Totusi, inca mai sunt cateva detalii la care trebuie sa fii atenta...

2. Nu uita sa faci fotografii cu toata lumea

Din momentul in care ai facut lista cu cei pe care ti-i doresti la eveniment si ai trimis invitatiile, trebuie sa te gandesti la fiecare invitat. Si sa ii acorzi atentia cuvenita. Nu numai tu, ci si mirele tau, viitorul tau sot.

Toata lumea vrea poze cu mireasa: doar pentru ca nu vin sa te traga de rochie pana raman cu o bucata din tine in mana nu inseamna ca nu vor sa fie pozati cu tine. Unii invitati pur si simplu iti respecta spatiul privat si stiu cat de stresata si obosita vei fi si fara ajutorul lor. Arata-le ca ii apreciezi si tu pe ei si acorda-le cate 5 minute de atentie. Nu este nevoie de mai mult.

Apoi vine partea cu dansul: nu toata lumea va avea indrazneala sa se arunce pe ringul de dans si sa faca atmosfera. De aceea tu si mirele va trebui sa fiti petitori episodici: hai, mamaie, la dans! Hai, Alina, arata-ne tu cum se face! Hai, Mirel, nu mai sta pe scaunel! etc.

Citește și:

Din nou: odata ajunsi pe ringul de dans, invitatii trebuie pozati, pentru ca se poate sa nu “joace” decat un dans si trebuie, totusi, amintit, ca au jucat si ei la nunta ta.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.