Setari Cookie-uri

5 Tipuri de mirese

Nu exista doi oameni identici, insa cateva caracteristici comune tot avem.

Sunt sigura ca, daca ai ajuns la acest articol, ai fost martora mai multor nunti si ai vizionat mai multe filme cu aceasta tematica, iar aceste doua lucruri sunt de ajuns pentru a putea schita o clasificare. Daca ai mai fost si mireasa, atunci te invit sa adaugi si alte tipologii sau detalii care mie mi-au scapat.

S-a dovedit ca femeile vor sa fie cat mai diferite intre ele, cu atat mai mult in ziua nuntii. Lucrul de care nu isi dau seama insa este faptul ca, atunci cand incepi sa iti planifici nunta, esti deja pe jumatate mireasa, iar tot ce spui si tot ce faci poate fi folosit impotriva ta.

Daca ne-am permite sa etichetam orice mireasa, aceasta s-ar incadra in una dintre urmatoarele categorii:

1. Domnisoara Stie-Tot

Acest tip de mireasa va intotdeauna cel criticat de prietenele persoanei in cauza. De altfel, viitoarea nevasta vorbeste tare, pentru ca ea cunoaste multe lucruri, stie multi oameni si a auzit multe povesti adevarate din care toata lumea are de invatat.

Citește și:

Stie care sunt cele mai bune lucruri de facut in orice situatie, dar nu misca niciun pai pentru a face ce trebuie. Totusi, toata lumea trebuie sa stie la ce s-a gandit si sa actioneze exact conform planului. Nu ar fi exclus ca ideile ei sa fie ideile tale, de fapt, spuse pe un ton mai putin rasunator si apoi sa isi asume meritul pentru minunata inovatie.

Sotul este doar un pion pe tabla ei de sah cu carouri frumos asortate, nu va avea niciun cuvant de spus in privinta detaliilor nuntii. Nici macar costumul nu si-l va alege dupa bunul plac, pentru ca aceasta mireasa este, va fi si vrea sa fie cocosul din casa.

A doua zi cu siguranta o vei auzi spunand: „Eram sigura ca asa o sa se intample!”

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.