Setari Cookie-uri

5 Tipuri de mirese

Nu exista doi oameni identici, insa cateva caracteristici comune tot avem.

4. Femeia cu capul pe umeri

Putine, dar sunt si din acest tip. Ma refer la femeile care stiu ce vor si stiu la cine sa apeleze pentru orice ar avea nevoie. Vor avea o agenda consistenta cu diferite optiuni pentru fiecare serviciu necesar, cu lista exacta a invitatilor si o lista separata cu cei care au confirmat.

Daca aceasta mireasa nu stie pe cineva care este cofetar sau o croitoreasca indemanatica, atunci cu siguranta are numarul de telefon a cel putin trei persoane care ii vor oferi cel putin cate trei recomandari, iar dintre acestea, cu siguranta o va alege pe cea mai buna. Nu va ezita sa ceara ajutorul mamei sau celei mai bune prietene: unii oameni sunt acolo tocmai pentru momentele in care ai nevoie de ei.

Nu se va complica niciodata cu locul invitatilor la mese: sa se aseze fiecare unde vrea, atata timp cat nu ii sta nimeni in cap si cat tanti Gica nu vine.

Citește și:

Va face totul ca la carte, cu dansul mirilor, cu jarteaua de la sfarsitul petrecerii, cu fotografiile cu fiecare invitat si cu ciorba de potroace de a doua zi. Si, in acelasi timp, va savura fiecare moment al nuntii in care ea este personajul principal.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.