Setari Cookie-uri

5 Tipuri de mirese

Nu exista doi oameni identici, insa cateva caracteristici comune tot avem.

3. Fetita lui Taticu’

Ea va astepta intotdeaun sa faca oricine altcineva treaba pentru ea. Mijloacele financiare, indiferent ca sunt sau nu o problema, pentru planificarea nuntii nu vor fi. Nu se va da inapoi daca i se nazare ca in loc de aranjamente florale isi doreste pene de pasare paradis pe masa sau daca in loc de cercei din argint va vrea cercei din aur alb cu diamant de crocobaur din era neopaleocreteozoica – imprumutul facut la banca va fi achitat ulterior... intr-o viata viitoare, de cine stie ce stranepoti.

Ea va vrea un organizator de nunti care are trei asistenti. Si tot ea va vrea firma de catering, iar la nunta sa ii cante cate un solist pentru fiecare gen de muzica. Desigur, am exagerat putin, dar asta doar ca sa intelegi ca fetei nu i se va refuza niciun moft, indiferent cat de nefondat ar fi.

Mamica intotdeauna va sta aproape de fetita ei, ca sa o linisteasca la cea mai mica urma de stres, iar prietenii si rudele mai apropiate vor roi in jurul ei de parca nu s-ar marita, pur si simplu, ci ar da nastere unui nou Mesia, unul mai frumos, mai destept si mai bun.

Citește și:

Culmea este ca, la finalul nuntii, tot ea va avea cel mai mult de comentat. Ca X nu a iesit bine in poza pe care ea voia sa o puna pe Facebook, ca Y i-a atins rochia imaculata si avea palmele transpirate, ca Z s-a uitat toata seara la ea, de parca nu pentru asta a fost acolo!

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.