Setari Cookie-uri

Cum faci o nunta in 80 de zile

"Febra" casatoriilor se apropie

Comunicat de presa

Perioada fierbinte a anului pentru perechile care iau decizia sa se casatoreasca dureaza din mai pana in august, majoritatea cuplurilor programandu-si nunta in aceasta perioada. Mirele si mireasa sunt, in numeroase cazuri, prea ocupati pentru a planifica toate detaliile din timp, motiv pentru care magazinele online, intotdeauna la indemana, le pot fi de un real ajutor. Expertii celui mai mare sistem de plati online, PayPal, dau cateva sfaturi despre cum poti organiza o nunta de la zero, in ultimul moment, folosind internetul.

De ce sa cumperi online? Pentru ca ai posibilitatea sa compari mii de preturi si produse si poti face asta lejer si convenabil, economisind timp. Un studiu recent arata ca 78% dintre cupluri apeleaza la internet pentru a localiza produse si servicii necesare nuntii, dar si pentru a consulta site-uri dedicate nuntilor si mireselor (76%) si reviste specializate (61%). Cu toate acestea, cuplurile acorda atentie si recomandarilor prietenilor sau familiei (61%).

Citește și:

Pungute din organza si inele din aur roz – pe lista de cumparaturi

Nicio nunta nu poate avea loc fara verighete. Din fericire, oferta este bogata cand vine vorba de aceste accesorii, care se regasesc in oferta a nenumarate magazine de bijuterii (Tiara Luxury sau Amibijou sunt numai cateva exemple).

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.