Setari Cookie-uri

Cum faci o nunta in 80 de zile

"Febra" casatoriilor se apropie

Un alt pas in pregatirea nuntii este reprezentat de realizarea invitatiilor. Pentru ca decoratiile luxoase, complicate si sclipitoare nu se mai sunt la moda, invitatia trebuie sa reflecte esenta nuntii si sa aiba un model aparte. Trebuie sa tineti cont ca invitatia este amintirea pe care multi dintre invitati o pastreaza dupa nunta. Si gama de modele de invitatii disponibila pe piata este una variata, iar viitorii miri au posibilitatea sa comande fie modele existente, fie personalizate si sa foloseasca pentru asta diverse site-uri, cum ar fi Invitatii de Nunta.

Obiceiul anglo-saxon al aruncatului cu orez – asociat cu viata norocoasa si imbelsugata - este foarte popular si in Europa Centrala si de Est. Pungutele speciale din organza sunt cele mai potrivite pentru ca oaspetii sa poata tine boabele “norocoase” in buzunar inainte de a le arunca asupra mirilor.

Citește și:

Inchinatul in cinstea mirilor reprezinta un alt obicei nelipsit de la nunti. Atunci cand se inchina, sticlele din care se toarna bautura sunt decorate in mod special, iar paharele pentru mire si mireasa trebuie sa aiba un design aparte (de exemplu, cel de pe Adorabil.ro).

Limuzina sau Mercedes?

Un Mercedes sau o limuzina nou nouta? La selectarea autovehiculului pentru nunta, ai la dispozitie variante online, iar masina perfecta poate fi doar la un click distanta, fie la Bucharest Limo Service, Prestige Limousine sau pe alte website-uri. Nu uitati insa! Dupa ce inchiriati masina pentru nunta, aveti grija ca aceasta sa fie decorata si accesorizata corespunzator.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.