Setari Cookie-uri

Cum faci o nunta in 80 de zile

"Febra" casatoriilor se apropie

Printesa sau sirena – dilema “fashion” a miresei

Si, in cele din urma, vine momentul alegerii tinutelor pentru mire si mireasa. Tinuta pentru ziua cea mare reprezinta un subiect care cauzeaza multe nopti nedormite, in special viitoarelor mirese. In cautarea rochiei unice, care sa confere un look de neegalat, magazine renumite precum Luisaviaroma.com sau TBDresses.com pun la dispozitia viitoarelor mirese rochii si accesorii (semnate de Maria Lucia Hohan, Maison Martin Margiela sau Lanvin); esentiale pentru nunta sunt, de asemenea, jartierele, lenjeria de corp si pantofii. Mai mult, unele magazine online vin in intampinarea viitoarelor mirese cu ghiduri utile: "Cum sa-ti cumperi rochia de mireasa" sau "Verifica ce tip de silueta ai".

Pe de alta parte, daca mirele cauta ceva care sa mearga dincolo de limitele clasicului costum si care sa uimeasca, internetul vine si in ajutorul lui. In materie de accesorii, cravatele de impact, papioanele colorate (cum sunt cele de pe Cravatepedia.ro) si costumele stilizate sunt o modalitate sigura de a incanta oaspetii.

Citește și:

Daca va decideti sa cumparati online accesorii pentru nunta, expertii PayPal va sfatuiesc:

- Sa faceti achizitii din magazinele care prezinta imagini detaliate pentru produsele pe care le comercializeaza;

- Sa verificati tabelul de marimi, pentru ca acestea pot varia de la o tara la alta; fiecare website trebuie sa includa instructiuni speciale despre cum puteti alege masura care vi se potriveste;

- Sa verificati termenii de livrare - asigurati-va ca magazinul livreaza produse in tara dvs; verificati costurile de expeditie si termenul de livrare pentru a va asigura ca acestea vi se potrivesc;

- Asigurati-va ca site-urile de unde faceti achizitii sunt sigure si de incredere (o astfel de garantie este reprezentata de prezenta vizibila a butonului PayPal).

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.