Setari Cookie-uri

Trucuri pentru a arata bine in ziua nuntii

Vrei ca in ziua nuntii sa arati ca scoasa din cutie? Ti-am pregatit cateva sfaturi pentru asta. Sunt sfaturi generale, pe care orice mireasa trebuie sa le urmeze inainte de ziua cea mare. Astfel, vei fi admirata de catre toti invitatii, iar tu te vei simti cu adevarat speciala.

Pentru ca ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unei femei, trebuie sa arati fabulos de dimineata pana seara, atat la cununia religioasa, cat si la petrecerea de la restaurant.

Rochia trebuie aleasa cu atentie pentru a-ti sublinia formele si a iti pune in valoare corpul. Doar tu esti regina balului, si trebuie sa te comporti ca atare.

Coafura trebuie sa fie in ton cu tinuta. De exemplu, daca ai o rochie cu umerii goi, opteaza pentru o coafura cu parul lasat, sau prins lejes intr-o parte, iar pentru o rochie pe gat, sau cu maneci finute, alege un coc elegant sau unul lejer.

Mergi la sala cu cel putin doua luni inainte pentru a tonifia musculatura, in special musculatura mainilor, pentru ca ele vor fi la vedere mai mult decat picioarele sau abdomenul.

Nu apela la schimbari radicale de look in preajma nuntii. Mai ales in ceea ce priveste parul, nu il tunde prea mult si nu il vopsi in vreo culoare prea stridenta. Este posibil ca in ziua nuntii sa iti fie dor de parul tau lung si usor de aranjat.

Citește și:

foto mire si mireasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.