Setari Cookie-uri

Trucuri pentru a arata bine in ziua nuntii

Vrei ca in ziua nuntii sa arati ca scoasa din cutie? Ti-am pregatit cateva sfaturi pentru asta. Sunt sfaturi generale, pe care orice mireasa trebuie sa le urmeze inainte de ziua cea mare. Astfel, vei fi admirata de catre toti invitatii, iar tu te vei simti cu adevarat speciala.

Nu folosi un fond de ten cu protectie solara chiar daca soarele arde cat sa te prajeasca. In contact cu lumina artificiala, fondul de ten isi va modifica nuanta, iar tu vei parea fugita de la un bal mascat, in pozele de la nunta.

Atentie la pantofi! Cu siguranta ti-ai achizitionat pantofii de mireasa cu ceva timp inainte de ziua nuntii (si daca nu ai facut asa, foarte rau!) asa ca nu uita de ei in dulap pana in dimineata cu pricina. Poarta-i prin casa cat mai des, pentru ca altfel, te vei trezi ca sunt mult prea incomozi si nu ii vei putea purta.

Nu te expune prea mult la soare si nu folosi creme autobronzante pentru ca risti sa nu arati prea bine in ziua nuntii. Daca folosesti prea mult autobronzant, acesta se va scurge pe rochia de mireasa, lucru de nedorit, iar daca te expui la soare in mod excesiv, pielea ta se va deshidrata prea mult. Stiu ca iti doresti o piele cat mai bronzata, dar toate au o limita.

Citește și:


Nu exagera cu antrenamentul fizic
pentru ca, vorba aia, "porcul nu se ingrasa in ajun", iar tu vei avea o febra musculara de ti-e mai mare dragul. Dansul mirilor trebuie sa fie impecabil si tu sa nu pari chinuita de miscarile surprinzatoare.

Evita mancarurile bazate pe varza, mazare si alte alimente care produc balonarea. Cu siguranta nu vrei sa arati ca si cum rochia ti-ar fi cu o marime mai mica, asa ca incearca sa mananci cat mai echilibrat in zilele premergatoare nuntii.

Nu folosi balsam de par sau masca hidratanta chiar daca iti vine greu sa renunti la ele. Nu ai sa mori o zi fara aceste produse. Daca le folosesti, risti ca parul tau sa nu mai stea asa cum vrei, iar coafura sa se lase atunci cand ti-e lumea mai draga si cand te distrezi mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.