Setari Cookie-uri

Trucuri pentru a arata bine in ziua nuntii

Vrei ca in ziua nuntii sa arati ca scoasa din cutie? Ti-am pregatit cateva sfaturi pentru asta. Sunt sfaturi generale, pe care orice mireasa trebuie sa le urmeze inainte de ziua cea mare. Astfel, vei fi admirata de catre toti invitatii, iar tu te vei simti cu adevarat speciala.

Ai grija ce model de manichiura alegi si nu tine seama de tendinte. Chiar daca se poarta unghiile metalice sau puternic colorate, cu aplicatii sclipitoare sau culorile neon, alege pentru ziua nuntii o manichiura simpla, clasica, iar cel mai potrivit model este manichiura french care se poate asorta oricarei tinute, mai ales rochiei de mireasa.


Alege machiajul din timp
pentru a evita situatia din ziua nuntii in care te vei machia si demachia de nenumarate ori pentru ca nu esti multumita de rezultat. La fel ca si coafura, machiajul trebuie ales cu atentie si probat din timp.

Opteaza pentru o mascara rezistenta la apa pentru ca din cauza emotiilor, este posibil sa ti se zareasca cateva lacrimi, sau sa plangi zdravan si nu vrei sa arati ca si cum s-ar intampla o tragedie. Cu un rimel rezistent la apa, te-ai asigurat ca machiajul va sta acolo unde trebuie si nu se va intinde pe fata ta.

Citește și:

Ai grija sa zambesti mereu pentru ca este cea mai fericita zi din viata ta de pana atunci. Chiar daca tu o sa fii foarte stresata pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect, nu lasa asta sa se vada si bucura-te de emotionantul eveniment asa cum se cuvine.

Ia-ti la tine pantofii de schimb pentru orice eventualitate. Nu ti-as dori sa se intample asta, dar este posibil ca pantofii de mireasa sa nu fie printre cei mai comozi, asa ca ar fi bine sa fii pregatita cu o pereche de schimb pentru momentele cand atmosfera se va incinge si tu va trebui sa tii pasul.

Nu face exces de accesorii! Bineinteles ca trebuie sa ai un set de bijuterii special pentru nunta, dar nu iti cumpara ceva foarte mare care sa arate ostentativ si sa frapeze prea mult. Opteaza pentru bijuterii delicate, in ton cu rochia si coafura.

Odihneste-te! Inainte de nunta este foarte important sa iti faci timp pentru tine si pentru odihna ta. Nu vrei sa arati ca si cum te-ai fi trezit din cea mai crunta betie.

Citește și:

Nu incerca noi produse cosmetice cu cel putin o luna inainte de nunta. Poti avea reactii adverse si sigur nu vrei ca lucrurile astea sa se intample inainte de nunta la care ai visat atat de mult. Daca totusi te-ai plictisit de vechile creme si vrei ceva nou, apeleaza la preparatele naturale care nu au efecte negative.

foto prima pagina mireasa fericita sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.