Setari Cookie-uri

Cum sa iti planifici singura nunta

Sfaturi utile care te ajuta sa iti organizezi singura nunta.

In sfarsit individul si-a luat inima in dinti si te-a cerut de sotie, sa fii a lui pentru totdeauna, sa-i fii alaturi la bine si la rau pentru ca a realizat si el ca nu poate gasi pe altcineva ca tine. Tu esti fericita asa cum nu ai mai fost niciodata, doar asteptai de atata timp momentul asta si in sfarsit s-a intamplat. Nici nu ti-a pus bine inelul pe deget ca tu ai si inceput sa te gandesti la restaurant, rochie, invitatii, aranjamente si cate si mai cate.

Ca o mireasa incapatanata ce esti, vrei sa iti planifici singura nunta, insa de cele mai multe ori te impiedici de cateva detalii neprevazute. Ca sa treci cu bine peste toate pregatirile si sa iasa totul asa cum ti-ai dorit, iti dau cateva sfaturi care te vor ajuta.

foto mire si mireasa sursa shutterstock

1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa stabilesti data evenimentului si in functie de aceasta data cauta un restaurant potrivit si mergi la biserica pentru a stabili cu preotul ora la care va avea loc cununia religioasa.

Citește și:


2
. Te sfatuiesc sa organizezi cununia civila intr-o alta zi decat cununia religioasa pentru a evita aglomeratia, stresul si oboseala.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.