Setari Cookie-uri

Cum sa iti planifici singura nunta

Sfaturi utile care te ajuta sa iti organizezi singura nunta.

3. Dupa ce aceste detalii incipiente au fost puse la punct, este timpul sa te gandesti la lista invitatior. Cel mai bine este sa reunesti ambele familii si sa stabiliti impreuna cine va veni la nunta pentru a evita evenimentele neplacute.

4. Dupa ce lista invitatilor este definitiva si irevocabila, este timpul sa te gandesti la modelul invitatiilor pe care le vei trimite si sa te decizi asupra celui care iti place cel mai mult. Ai grija sa nu fie nimic foarte complicat dar nici foarte simplu, mesajul sa nu fie nici prea lung nici prea scurt si sa contina esentialul.

5. Urmatorul pas este contactarea unei formatii de muzica, a unei echipe care se va ocupa de filmare si fotografiile de nunta si a unei firme care te va ajuta cu aranjamentele florale, cake bar-ul si alte detalii.

6. Iti recomand sa ai o formatie care sa cante live, nu un Dj care sa nu stie sa intretina atmosfera si sa nu aiba o colectie muzicala potrivita pentru o nunta.

Citește și:

7. Pentru aranjamentele florale te sfatuiesc sa tii cont de tematica nuntii. De exemplu daca ai o tematica ce porneste de la pasari, opteaza pentru mici colivii in care sa asezi aranjamentele florale pentru un efect spectaculos.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.