Setari Cookie-uri

Cum sa iti planifici singura nunta

Sfaturi utile care te ajuta sa iti organizezi singura nunta.

8. Echipa care va filma intregul eveniment si va surprinde cele mai frumoase momente trebuie sa fie formata din specialisti pentru ca vei avea nevoie de aceste amintiri si peste ani si ani.

9. Intre timp, nu uita de marturiile de nunta care trebuie sa fie ceva micut si dragut. De exemplu doua lumanari in forma de mire si mireasa, sau o sticluta cu poza voastra, ori un borcanel mic de miere. Ai suficiente modele de marturii din care poti alege ceva pe gustul tau.

10. Cu o luna inainte de nunta nu uita sa alegi melodia pentru dansul mirilor si sa luati cateva lectii de dans astfel incat sa impresionati invitatii cu momentul vostru special.

11. Nu cred ca este cazul sa iti reamintesc faptul ca programarile pentru machiaj, manichiura – pedichiura si coafat trebuie facute din timp si CEL MAI IMPORTANT, probate inainte de ziua cea mare pentru a evita neplacerile.

Citește și:

12. Stiu ca te imaginezi intr-o rochie de printesa inca de cand erai mica, insa nu toate femeile pot purta asa ceva si mai ales, sa le stea si bine. Alege pentru un model care ti se potriveste si care iti pune in evidenta personalitatea. Cel mai important este sa iti placa si sa te simti bine pentru vei avea cateva ore bune de stat in rochia de mireasa.

13. Nu uita sa iti cumperi pantofii cu cel putin o luna inainte pentru a avea timp sa ii porti prin casa. In acest fel se vor lasa si nu vei avea probleme in ziua nuntii.

foto prima pagina colaj tematica nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.