Setari Cookie-uri

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa

Targurile de nunti sunt din ce in ce mai populare. Descopera si tu ce te asteapta la un astfel de targ si cum te poate ajuta sa iti organizezi nunta in cele mai mici detalii.

Probabil ca orice alta mireasa, si eu stiu ce vreau de la nunta mea. Am imaginea rochiei in minte, stiu deja cum va arata machiajul si parul. Decoratiunile si florile le visez de ani buni asa ca nu am cum sa dau gres si cu siguranta totul va arata exact asa cum ma asteptam.

Locatia va fi una idilica, indiferent ce va fi nevoie sa fac pentru asta si ce costuri presupune. Este nunta mea, este ziua in care eu am sa stralucesc, iar viitorul meu sot va fi alaturi de mine si vom petrece impreuna cea mai frumoasa zi din viata noastra.

Ca orice alta femeie ma visez in rochie de mireasa inca din frageda pruncie si stiu ca vreau o rochie stil printesa care sa imi ofere un aer elegant si imperial in acelasi timp.

Stiu ca vreau sa am un buchet de mireasa din flori cu nuante pastelate si cu mici accente de culoare. Stiu ca vreau ca ceremonia religioasa sa aiba loc afara si mai stiu ca imi doresc ca tatal meu sa ma conduca la altar, unde sotul meu ma asteapta cu emotie si nerabdare.

Citește și:

Stiu si ce vor manca invitatii mei, stiu si ce muzica se va asculta si ce momente de divertisment am sa pregatesc. Stiu cum sa ii surprind pe toti si mi-am pregatit nunta pana in cel mai mic detaliu inca de cand l-am intalnit pe barbatul ce simteam ca va ramane langa mine pana la final.

Pentru ca in ultimul timp am vazut ca targurile de nunti sunt din ce n ce mai populare si cateva prietene m-au sfatuit sa arunc si pe acolo un ochi inainte sa ma arunc ca berbecul inainte, am hotarat sa dau o fuga chiar in weekend-ul ce a trecut si sa vad ce se intampla.

Care sunt ofertele, ce costuri presupun, cum te atrag ofertantii, ce surprize au pregatit, cate informatii iti furnizeaza, cum se lucreaza si cum organizeaza ei o nunta pana in cel mai mic detaliu.
Sa le luam pe rand si sa va spun cate o idee despre fiecate detaliu in parte.

1. Locatiile

Locatiile sunt de diferite tipuri, de diferite forme si structuri. Va sfatuiesc sa intrebati de la bun inceput care este capacitatea maxima a localului pentru a nu avea surprize neplacute si pentru a nu va pierde timpul degeaba ascultand oferte ce nu sunt potrivite pentru evenimentul vostru.

Citește și:

Unii organizatori au locatii in care sunt ampplasate mai multe sali pentru evenimente, asa ca ei va vor prezenta toate aceste oferte in speranta ca va vor impresiona si veti alege in final una dintre locatiile lor. Eu va sfatuiesc sa alegeti un organizator ce se ocupa de o singura locatie, astfel nunta voastra va fi singurul eveniment de care se va ocupa in momentul respectiv si toata atentia se va concentra asupra voastra si a cererilor pe care le formulati.

Aveti grija si intrebati de la inceput daca decorul scaunelor si al salii poate fi modificat dupa bunul plac si dupa modelele pe care voi le preferati.

Mai fiti atenti si la un detaliu foarte important: ideal este ca localul sa aiba bucatarie proprie functionala. In acest fel totul va fi pregatit proaspat si in cazul unor probleme acestea se pot rezolva pe loc.

Se ofera discount-uri generoase pentru nuntile organizate in zilele de duminica sau in zilele de post. In perioada de extrasezon iarasi sunt foarte multe benefici. Cu cat aveti mai multi invitati, cu atat preturile scad si deschiderea lor la negociere este mult mai mare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.