Setari Cookie-uri

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa

Targurile de nunti sunt din ce in ce mai populare. Descopera si tu ce te asteapta la un astfel de targ si cum te poate ajuta sa iti organizezi nunta in cele mai mici detalii.

2. Invitatiile

Aici nu am ce sa va povestesc foarte multe. Aceleasi invitatii banale ce nu reusesc sa surprinda cu nimic.
Un lucru mi-a starnit interesul. Am aflat acum de invitatiile video ce sunt concepute precum un filmulet ce ilustreaza o scurta poveste a voastra pe care o impartasiti cu cei pe care ii doriti aproape in ziua nuntii. Este o investitie ce merita facuta, iar invitatii cu siguranta vor aprecia originalitatea.

3. Meniurile

Ofertele variaza in functie de local. De obicei ei au cateva meniuri prestabilite ce includ toate felurile de mancare necesare, o oferta pentru open bar si una pentru fantana de ciocolata sau candy bar, in functi de preferinte.

Incercati sa gasiti un organizator ce este dispus sa discute deschis despre realizarea meniului. Un organizator ce este dispus sa stabileasca o intalnire cu bucatarul care va poate da cateva sfaturi utile si cu care puteti discuta despre realizarea unui meniu personalizat.

Citește și:

In acest fel, invitatii vostri vor aprecia eforturile, iar voi aveti control auspra raportului cerere - oferta.

4. Muzica

Si aici este posibil sa va ajute organizatorul de evenimente. De obicei, localurile colaboreaza cu un anumit Dj sau cu o anumita formatie. Ei va pot prezenta oferta lor, dar cu siguranta daca nu sunteti incantati puteti apela la formatiile si artistii pe care ii preferati, pentru ca la astfel de targuri sunt prezente si firmele de impresariat ce reprezinta artisti cunoscuti.

5. Foto - video

Varietatea celor care se ocupa de astfel de servicii este foarte mare. Depinde foarte mult de pachetele pe care le preferati voi si de ceea ce va doriti de la fotograful vostru. Mare parte dintre ei sunt dispusi sa va ofere tot suportul, insa sunt si multi care nu isi urmaresc decat interesul propriu.

6. Dans

Recunosc ca aici nu am avut multe variante. Scolile de dans consacrate nu isi mai pierd timpul pe la astfel de targuri, insa isi asteapta cu siguranta clientii cu bratele deschise. In schimb, si aici sunt cateva oferte interesante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.