Setari Cookie-uri

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa

Targurile de nunti sunt din ce in ce mai populare. Descopera si tu ce te asteapta la un astfel de targ si cum te poate ajuta sa iti organizezi nunta in cele mai mici detalii.

7. Aranjamentele florale

Mare pare dintre cei care reprezinta locatiile de nunta va asigura si aranjamentele florale pentru locatie, insa in interiorul targului sunt cativa reprezentati ai florariilor care isi ofera serviciile si care va pun la dispozitie si cateva sfaturi, cateva reduceri si multe surprize.

8. Tortul

Cofetariile incearca si ele sa isi atraga clientii, dar si organzatorii de evenimente va propun oferte de nerefuzat. Tortul din partea localului, sau o reducere substantiala daca alegeti sa lucrati cu o anumita cofetarie cu care ei au deja incheiat un contract de colaborare.

9. Rochii

In ciuda faptului ca oferta rochiilor este desoebit de generoasa, eu nu am reusit sa gasesc mai mult de trei rochii care sa ma faca sa le probez. Lucrul interesant este faptul ca pe toata perioada targului se ofera cateva reduceri substantiale mai ales la colectiile anilor trecuti.

Citește și:

Aici puteti avea ocazia sa va intalniti cu cativa designeri care va propun sa va realizati rochia de mireasa pe comanda pentru a putea profita de beneficiile acestui serviciu.

Va fi o rochie unica, asa cum ai visat, realizata perfect pentru silueta ta, iar acest lucru iti va pune in valoare cele mai frumoase trasaturi.

10. Alte servicii (verighete, marturii, pantofi, programe de divertisment etc)

Printre miile de rochii, printre zecile de locatii, printre flori si alte detalii importante se regasesc si oferte pentru verighete, cativa pantofiori de mireasa, marturiile deja cunoscute, programele de divertisment pentru invitati, momente de dans, caricaturisti si multe alte lucruri ce ar putea sa va starneasca atentia.
Si sa nu uitam desigur de concursurile ce ofera premii de la buchete de mireasa si pana la o intreaga nunta organizata pana in cele mai mici detalii.

Citește și:

Asadar, chiar daca stii exact ce iti doresti de la nunta ta, nu ezita sa treci prin experienta unui targ de nunti. Vei avea ocazia sa descoperi multe lucruri interesante, multe oferte atragatoare si multe surprize frumoase.

Ce iti ofera targul de nunti? Totul.


Ce iti ia targul de nunti? Tot bugetul alocat evenimentului, stresul organizarii nuntii si cateva mici bucurii pe care sigur vei vrea sa le pastrezi.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.