Setari Cookie-uri

Cum ne imbracam la cununia civila

Sunteti invitati la nunta iar ziua cu pricina se apropie cu pasi repezi? Cautati de ceva timp idei pentru tinuta la cununia civila si stiu ca nu va este usor sa luati o decizie.

Sunteti invitati la nunta iar ziua cu pricina se apropie cu pasi repezi? Cautati de ceva timp idei pentru tinuta la cununia civila si stiu ca nu va este usor sa luati o decizie.

Fiecare femeie are caracteristicile sale corporale si nu este deloc usor sa asortezi o tinuta astfel incat sa ascunzi cat mai mult defectele si sa evidentiezi la maxim ceea ce ai mai frumos.

In general pentru cununia civila este indicata o tinuta eleganta, insa nu sobra, serioasa insa putin extravaganta, cu ceva sic, care sa va intinereasca destul de mult si sa va ascunda defectele corpului. Nu este usor de ales o astfel de tinuta si orice ati purta trebuie sa individualizati propriei constitutii. Nu va lasati influentate de reviste unde hainele sunt purtate de fotomodele si acestora li se potrivesc de minune.

Tinuta clasica pentru cununia civila consta untr-un costum format din sacou si fusta ori sacou si pantaloni. Cu toate ca la prima vedere pare simplu, totusi alegerea sacoului si a pantalonilor (sau a fustei) nu este deloc una usoara.

Va vom dezvalui cateva trucuri astfel incat cu ajutorul tinutei sa pareti zvelta.

Daca aveti talia ingusta iar soldurile late
, ati putea purta o pereche de pantaloni mai largi, eleganti, cambrati pe talie sau o fusta usor conica lunga pana sub genunchi. Pantalonii nu trbuie sa fie ingustati in partea de jos, ci, din contra, largi. Lungimea acestora trebuie sa fie cu un centimetru deasupra varfului tocului. Nu incercati sa purtati pantaloni scurti, chiar daca tendintele in moda va influenteaza. Sacoul trebuie sa fie cambrat pe talie si sa se opreasca sub solduri, niciodata la nivelul acestora caci le va face sa para si mai late. O idee buna este si putarea unei hainute ce coboara pana la nivelul genunchilor sau imediat deasupra acestora. Chiar daca veti fi tentate, evitati sa alegeti culoarea neagra. Este prea sobra si nu aduce un plus de stralucire imaginii dumneavoastra. Sunt potrivite culorile inchise, ori puteti combina nuantele, astfel incat sacoul sa aiba o nunatna mai deschisa si totodata mai stridenta decat culoarea fustei sau a pantalonilor (pentru a iesi sacoul in evidenta), ori de la talie in jos puteti aplela chiar la negru. Aveti grija ce accesorii asortati, astfel incat sa va evidentieze fata, caci din toata constitutia dumneavoastra trebuie sa aducem in lumina talia, bustul si fata. O coafura reusita este de maxima importanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.