Setari Cookie-uri

Cum ne imbracam la cununia civila

Sunteti invitati la nunta iar ziua cu pricina se apropie cu pasi repezi? Cautati de ceva timp idei pentru tinuta la cununia civila si stiu ca nu va este usor sa luati o decizie.

Daca nu aveti un bust generos ci, din contra, ati fi vrut ca natura sa fie mai darnica in aceasta privinta, o tinuta atent aleasa va poate scapa de aceasta grija. Nu v-as recomanda neaparat un costum, insa daca veti dori sa purtati sacou, atunci acesta ar trebui sa fie cambrat pe talie si nu foarte lung, eventual pana imediat sub talie sau pana la jumatatea soldurilor. Gulerul sacoului trebuie sa fie generos, fie lat, fie cu volanase, oricum un guler voluminos. Bluzita poate sa aiba in dreptul bustului diverse aplicatii, buzunarase, o portiune de material incretita pe un snur, broderii suprapuse etc. Daca veti dori sa purtati o rochie, atunci un model ideal ar fi urmatorul: imediat la nivelul bustului sa fie prins un material incretit care sa inconjoare gatul (ca o panglica mai lata ce inconhoara gatul si se prinde incretita imediat sub bust). Acest model nu numai ca va ascunde micile dimensiuni ale bustului, dar este si foarte sexy totodata.

Culoarea tinutei pentru cununia civila nu trebuie sa fie niciodata in totalitate neagra, este totusi o ocazie speciala. Fie combinati negrul cu o alta culoare, fie renuntati definitiv la el. Culorile le puteti alege in functie de anotimp si trebuie sa fiti atente ca acestea sa nu fie foarte stridente. Nuante de rosu, visiniu, galben deschis, verde deschis ori masliniu, maro scortisoara sau caffe latte, un bleu fin, un mov-lila etc. sunt culori foarte potrivite unei astfel de ocazii.

Accesoriile trebuie atent alese, caci, fiind o tinuta de zi, nu se potriveste orice. Esarfele sunt un accesoriu valoros pentru o astfel de ocazie. Incercati sa evitati bijuteriile prea stralucitoare, inelele cu prea multe pietre sau foarte mari, colierele care umplu prea mult pieptul, cerceii prea stralucitori sau cei mari care combina culori prea tari (cum ar fi aur cu pietre negre) ori bujuteriile cu pietre sralucitoare ce imita sau chiar au diamante.

Imi doresc ca sfaturile noastre sa va fie utile, iar daca doriti si alte informatii ori sfaturi pentru alte constitutii corporale va asteptam cu drag sa ne intrebati mai jos in comentariile pe baza acestui articol.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.