Setari Cookie-uri

Parfum de mireasa

Parfumul... iz al personalitatii. Vorbeste despre tine, te exprima, binedispune, subjuga, cucereste. O arma ascunsa a seductiei, parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.

Parfumul... iz al personalitatii. Vorbeste despre tine, te exprima, binedispune, subjuga, cucereste. O arma ascunsa a seductiei, parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.

In minunata zi din viata ta, la care ai visat inca din copilarie, va trebui sa asociezi rochiei albe de printesa o mireasma care sa te reprezinte, sa te inveseleasca, sa iti creasca increderea de sine si sa te binedispuna.

Cum sa aleg un parfum?

Este destul de dificil sa gasesti parfumul potrivit si daca nu ai inca unul preferat este momentul sa il cauti. Desi poate la o prima impresie pare un moft, parfumul are implicatii sentimentale mai mult decat s-ar crede. Memoria olfactiva poate fi trezita peste zeci de ani, astfel ca un moment in care ati purtat un parfum anume il veti retrai aproape la fel de intens de fiecare data cand veti resimnti mireasma respectiva. Un parfum este un album al amintirilor.

Ca mireasa, parfumul folosit in acea minunata zi va avea mai tarziu conotatii sentimentale deosebite. Este greu de ales un astfel de parfum si chiar daca vei primi diverse sfaturi de la prietene sau vei mirosi in reviste sau magazine diverse arome, totusi parfumul isi schimba mireasma pe fiecare piele. Astfel ca, daca ti s-a parut ca una din prietenele tale mirosea foarte frumos, aceasta nu inseamna ca acel parfum va emana aceeasi mireasma pe pielea ta.

Alegerea parfumului potrivit necesita rabdare si multe zile de cautari. Va trebui sa umblii prin magazine si sa incerci pe maini, la incheietura acestora unde pielea este mai bine vascularizata, cate un parfum din cele care, la o prima mireasma, te-au cucerit. Astfel te vei convinge daca “imbracand” pielea ta acea mireasma te caracterizeaza. Un parfum bine ales personalitatii tale iti va trezi mereu emotii si te va binedispune. Daca nu resimti aceste efecte inseamna ca nu este ceea ce cauti si nu te multumi cu jumatati de masura.

Parfumuri pentru mirese

Pentru a va veni in ajutor am ales mai jos cateva exemple de parfumuri potrivite marelui evenimet, special concepute pentru toate tipurile de femei: delicate, elegante, indraznete, pasionale, cuceritoare, visatoare, romantice, puternice.

Apa de toaleta Cherry Blossom L’occitate – un parfum delicat, proaspat si floral avand note de baza oriental lemnoase si note de mijloc florale (lacramioare si flori de cires). O aroma potrivita pentru miresele visatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.