Setari Cookie-uri

Parfum de mireasa

Parfumul... iz al personalitatii. Vorbeste despre tine, te exprima, binedispune, subjuga, cucereste. O arma ascunsa a seductiei, parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.

Calvin Klein Euphoria – pentru miresele visatoare si romantice, un parfum misterios si provocator ce captureaza gandurile si dorintele. Imbina note de rodie, orhidee neagra, Ambra lichida, Violeta neagra, Mosc, Lemn de mahon

DKNY Be Delicious - te invita sa gusti din viata. Un festin modern al simturilor. Acest parfum suculent combina aroma marului cu un amestec sofisticat de flori exotice si lemn senzual. Acest parfum insotestemiresele vesele, cu psirit vioi.

Lolita Lempicka – mireasma ispititoare care armonizeaza gustul dulce al frunzelor de iedera si seminte de anison cu notele delicate de violeta , radacina de iris si mosc. Acest parfum este pur, fin si cutezator.

Issey Miyake L'eau D'Issey - o odisee olfactiva japoneza, o combinatie tipic nipona de clasic si modern, o provocare a simturilor. Pentru tot ceea ce trezeste emotii.

Nina Ricci L’Air du Temps – un parfum nascut din pasiune, vesnic modern si feminin. Pentru miresele sofisticate, elegante si visatoare.

Parfumul vorbeste despre tine, te defineste, te descrie. Un element important in ziua nuntii, ca tu sa fii printesa celei mai frumoase seri din viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.