Setari Cookie-uri

Parfum de mireasa

Parfumul... iz al personalitatii. Vorbeste despre tine, te exprima, binedispune, subjuga, cucereste. O arma ascunsa a seductiei, parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.

Anais-Anais, Cacharel – senzual, pasional, acest parfum imbina arome de crin, zambila, coacaze, lamaie, iasomie, trandafir, portocala, iris, ylang ylang, vetiver, cedru, patchouli, muschi, mosc.

Lancome Miracle – Mireasa moderna, sofisticata, senina, cu pofta de viata. Acest parfum
are note de frezie ce se imbina perfect cu efervescenta ghimbirului, iar notele de magnolie desavarfesc esenta fina, discreta a parfumului. Miracle Eau de Parfum este o alternativa la un parfum intens, ideal pentru ziua nuntii.

Givenchy, Hot Couture - Un parfum feminin, modern cu o surprinzatoare nota de zmeura - rosie, pasionala si provocatoare - ce se imbina cu valul senzual de ambra si magnolie cu o atingere discreta de piper. O expresie a frumusetii, senzualitatii si a incredereii in sine a femeii.


Givenchy Very Irresistible - un parfum intens feminin care uneste traditia eleganta cu stilul frantuzesc, potrivit mireselor senzuale si elegante


Cacharel Amor Amor – un omagiu adus dragostei, pasional, impulsiv, electric. Pentru cea mai frumoasa noapte din viata ta.

Chanel Chance - neasteptat si surprinzator, imprevizibil si fermecator. Indicat mireselor romantice,

Diorissimo Dior - romantic, proaspat, cu un buchet floral usor, realizat in jurul aromei de lacramioara, cu note de iasomie, lacramioare, ylang-ylang si amarylis. Pentru miresele sofisticate si totodata cu o nota de clasic, seducatoare si fermecatoare.

Bvlgari Omnia - usor, modern cu influente orientale. Este un cocktail de mandarine, sofran, ceai de Masala si ciocolata alba. Potrivit pentru mireasa deschisa, urbana, moderna. Poarta-l cand vrei sa calatoresti in inima Orientului, cand vrei sa simti desavarsitul.

Dior Addict – Pentru miresele energice, vesele, pline de tinerete si voie buna. Este un amestec fresh si inviorator de verbina, cu un centru de o imbinare perfecta intre frezie, lacramioara, lotus, trandafir si fructe, incheindu-se cu fructe si mai multe flori.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.