Setari Cookie-uri

Parfum de mireasa

Parfumul... iz al personalitatii. Vorbeste despre tine, te exprima, binedispune, subjuga, cucereste. O arma ascunsa a seductiei, parfumul este un detaliu ce presupune foarte multa grija atunci cand este ales.

Gabriela Sabatini Ocean Sun – pentru miresele pline de energie, vesele si zambitoare. Acest parfum are note de mandarin, mango, para, orhidee, crin, violete si note lemnoase.

Lancome Attraction – un parfum pentru o irezistibila atractie. Minunat pentru miresele indraznete si feminine, acest parfum imbina un amestec ales de esente de lemn si flori. Aroma contine note de iris, liliac, neroly, gardenie si Ylang-Ylang.

Lancome Poeme – conceput pentru mireasa dezinhibata, sesina si poetica. Olfactiv parfumul este o poezie florala, cu versuri alcatuite din mac albastru himalayan si flori galbene.

Estee Lauder Pleasures – un miros feminin ce poseda un amestec de crin alb, liliac, trandafir si violete, cu o sugestie de lemn de santal. Conceput pentru mireasa discreta, inocenta si vesela.

Alchimie Rochas Chanel Allure – un parfum pentru miresele romantice, visatoare, cu arome de citrice, iasomie, vanilie.

Estee Lauder Beautiful Bride – conceput pentru femeia indragostita, feminina si romantica. Dedicat in special mireselor, acest parfum este bogat in note florale si fructate

Gorgio Armani Mania – “nu exista frumusete fara emotii”. Un parfum dedicat mireselor pline de gratie, voluptate si fericire, trei cuvinte care definesc quintesenta feminitatii. Inspirand eleganta, acest parfum prezinta note florale de coacaze si piper roz.

Dior J'ADORE – conceput pentru mireasa sofisticata, fina, eleganta. Un parfum misterios si pretios.

Dior Pure Poison – hipnotic, senzual. Acest parfum captiveaza de la o prima mireasma. Potrivit oricarei mirese, Pure Poison este un buchet de flori colilii, pulverizat cu un extract de chihlimbar. O aroma distinsa ce emite atat puritate cat si senzualitate cu o tenta initiala florala si o alura indelungata de mosc si lemn de santal.

Laura Biagiotti Emotion – un parfum ce trezeste emotii celor ce il simt, elegant, atragator, o mireasma a emotiei pure ce evoca imagini din seri speciale, cum este cea a nuntii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.