Setari Cookie-uri

Detoxifiere inainte de nunta

Daca vrei sa arati cat mai bine in ziua nuntii nu este suficient sa apelezi la tratamente corporale si de infrumusetare. Iti recomand o dieta de detoxifiere care iti va da energia necesara pentru pregatirile aferente nuntii.

Au inceput pregatirile pentru ziua nuntii si odata cu ele au venit si stresul,nervii si agitatia, dar mai ales dorinta ta de a arata cat mai bine in ziua la care visezi de atata timp. Pe langa sesiunile de infrumusetare, dieta isi face simtita prezenta pentru ca rochia de mireasa sa iti vina cat mai bine, iar amintirile legate de ziua nuntii sa fie unele de neuitat.

Vrei sa arati cat mai bine in ziua nuntii si asta este de inteles, pentru ca pana la urma tu esti persoana principala din cadrul evenimentului, iar toti ochii invitatilor vor fi atintiti asupra ta.

Tinuta trebuie sa fie impecabila, machiajul corect executat si adaptat trasaturilor tale, accesoriile bine alese, coafura trebuie sa completeze tinuta, iar buchetul trebuie sa fie pata de culoare a tinutei. Bineinteles ca rochia trebuie sa iti puna in evidenta silueta, insa aici este nevoie de putin efort din partea ta si sunt sigura ca te-ai gandit deja la asta.

Citește și:

foto rochie de mireasa sursa shutterstock

Daca ai ales deja ce dieta vrei sa tii, este posibil sa nu o poti urma pentru ca in aceasta perioada ai nevoie de energie mai mult decat de obicei, iar dietele tind sa ne consume toata energia.
Iti propun insa o dieta de detoxifiere ce are efecte benefice asupra intregului organism nu doar asupra aspectului fizic.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.