Setari Cookie-uri

Taramuri sfinte si 14 Km de plaja cu nisip fin

Secretul acestui pret este faptul ca va propunem un sejur de 7 zile in Netanya. Veti avea ocazia sa fiti cazati intr-o statiune renumita pentru cei 14 km de plaja cu nisip fin, situata pe Malul Mediteranei, intre Haifa si Tel Aviv.

Ce bem in Israel

Bauturi Alcoolice

Bere - Exista trei marci de bere locale: Goldstar, Maccabee si Nesher. Taybeh este o bere palestiniana din zona Ramallah. Dintre marcile internationale mentionam pentru linistea voastra sufleteasca: Heineken, Carlsberg si Tuborg.
Lichioruri si vinuri - Arak este un lichior local. Uneori se bea amestecat cu suc de grapefruit. Vinurile sunt locale sau de import.

Bauturile fara alcool

Gasiti aici mai toate bauturile racoritoare de la Pepsico si Coca-Cola Company. Pe lanca acestea merita sa incercati cateva bauturi racoritoare locale precum Tropit (o bautura de fructe, de obicei de struguri, ieftina si vanduta in cutii cu pai incorporat), Cacao cu lapte si Prigat.

Siguranta pe strazi

Israelul este o tara sigura pentru turisti. Asta daca nu cumva va aflati in Gaza sau in Westbank, unde violentele pot porni oricand. Momentan nu exista actiuni militare in regiune, deci nu exista nici o problema majora care sa va opreasca sa calatoriti in Tara Sfanta. Nu trebuie sa va mirati insa daca veti vedea soldati si chiar civili purtand arme de foc in public. Poate si datorita acestei griji pentru securitatea, jafurile si violentele sunt extrem de rare, chiar si in timpul noptii.
Ca si in cazul vecinului Egipt, nu este recomandat sa va indreptati catre zonele de granita. Turistii rapiti in Egipt in septembrie au patit-o tocmai fiindca se plimbau intr-o zona nesigura, izolata si aflata aproape de granita Egiptului cu Sudanul. Bineinteles ca si in cazul vacantelor in Israel, va recomandam sa nu va apropiati de zonele cu potential de conflict si nici de granitele cu Libanul sau alte state cu care Israelul nu are relatii cordiale.

Citește și:

Israelul este Tara Sfanta - tara din care si in care s-au raspandit atat Iudaismul cat Crestinismul si Islamismul. Daca respecti si esti tolerant cu cei din jur vei fi resectat la randul tau.
Odata ce ai descoperit si indragit Israelul, ai o multime de motive pentru eliyah, adica pentru a deveni cetatean israelian. Si, daca nu ai origini iudaice, atunci cu siguranta te poti indragosti de vremea de aici: Veri calde, cu temperaturi medii de 26 de grade si ierni blande cu temperaturi medii de 5-6 grade, desi in unele zone temperatura, iarna in timpul zilei, poate depasi usor 15 grade.. In Eilat, la Marea Rosie, temperaturile depasesc iarna si 20 de grade in mod constant. Din punct de vedere al mediului de afaceri sau al mediului universitar, Tel Aviv-ul este in Top-ul celor mai tehnologice orase din lume, iar Universitatea din Tel Aviv e renumita pentru facultatile sale de Fizica, Informatica, Chimie si Litere. 9 din cei 15 miliardari evrei locuiesc in Tel Aviv, care este un fel de Silicon Valley israelian. Daca locurile sfinte nu te atrag aici, atunci cu siguranta vei descoperi in statiunile israeliene de ce este Israelul numit pe buna dreoptate "Pamantul Sfant"... Click aici pentru a urmari un clip video edificator...

Citește și:

Am scris mult, foarte mult pentru ca am considerat important ca voi sa puteti afla informatii utile si detaliate despre o destinatie speciala: Israel. Va reamintim ca aici puteti gasi ofertele noastre si ca v-am pegatit un revelion in Israel la un pret excelent!

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole pe Lazy. Noi iti recomandam:

Top 10 orase ale placerilor interzise!

Cele mai vorbite limbi ale lumii

Topul oraselor cu cele mai luxoase hoteluri

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.