Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere? Retail jobs

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere? Conform anumitor teorii numerologice, fiecare numar se afla sub auspiciul unei planete, influentandu-i intr-un fel sau altul caracteristicile. Aceste caracteristici sunt atribute native si, datorita circumstantelor sau unor influente externe, se pot schimba de-a lungul unei existente. In acelasi timp, fiecare data de nastere poate fi atribuita unui numar si unei planete. In functie de ziua de nastere a partenerului tau, poti afla mai multe despre partenerul tau. Iata ce spun numerele si planetele despre felul de a fi al partenerului tau:

Numarul 1 (Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28)
Planeta dominanta: SOARELE
Element de baza: Focul

Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 1. 1 aduce Putere, Autocontrol si Control asupra celor din jur. Soarele, un principiu creator, aduce la randul Vitalitate, Forta si Vigoare. Barbatii a caror existenta este guvernata de Soare si de puterea vibrationala a numarului 1 sunt pasionali si aventurosi, adorand sa-si asume riscuri si sa depaseasca pericole. Ii atrag cu usurinta pe ceilalalti in jurul lor, determinandu-i sa graviteze in jurul lor. In ceea ce priveste defectele lor in iubire (si nu numai!), putem spune ca barbatii Soarelui si ai numarului 1 au tendinta de a domina situatiile si oamenii, indiferent ca ne referim la afaceri, familie sau persoana iubita. Barbatul Soare este cuceritor si fermecator daca doreste, insa daca iubesti un astfel de barbat, nu il lasa sa iti submineze independenta. Poate fi uneori agresiv si extrem de ambitios. De dragul succesului, poate renunta instantaneu la iubire si sa nu il numeasca "sacrificiu".

Numarul 2 (Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29)

Planeta dominanta: LUNA
Element de baza: Apa

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri