Setari Cookie-uri

Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Numarul 5 – Barbatii nascuti pe 5, 14 si 23

Planeta dominanta: MERCUR
Element de baza: Aerul

Barbatii nascuti pe 5, 14 si 23 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 5 si de planeta Mercur, planeta Intelectului. 5 aduce Activitate, Cautare si Cercetare. Pe de alta parte, Mercur aduce Viteza, Comunicare, Invatare, dar si Inconsecventa si dorinta de Schimbare. Barbatul ale carui trasaturi de personalitate sunt influentate de Mercur adora schimbarile si noutatea si iubeste sa calatoreasca si sa-si imbogateasca prin aceasta cale experienta de viata. Este curios si iute, deschis, volubil si isi face prieteni cu usurinta. In repetate randuri se intampla insa sa fie nervos si agitat, desprins de realitatea propriei vieti. In iubire, este inconsecvent si are tendinta de a se plictisi repede. Poate desface un mariaj de ani de zile fara prea multe regrete.

Numarul 6 – Barbatii nascuti pe 6, 15 sau 24

Planeta dominanta: VENUS

Element de baza: Pamant

Barbatii nascuti pe 6, 15 sau 24 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 6 si de planeta Venus, planeta senzualitatii si a iubirii. Numarul 6 aduce Atractie, Talent, dar si o Intuitie deosebita. La randul sau, planeta Venus aduce acestui barbat Senzualitate, Frumusete (indeosebi fizica), dar si un Farmec aparte. Chiar daca este caracterizat de o oarecare superficialitate si indolenta, barbatul guvernat de planeta Venus si de numarul 6 iubeste lucrurile frumoase, armonia, dar si stabilitatea. Chiar daca vrea sa demonstreze exact contrariul, sentimentele autentice, prietenia si afectiunea sunt incluse la loc de cinste pe lista asteptarilor pe care le are de viata. Ca si aspect negativ al personalitatii sale in raport cu iubirea, putem enumera sensibilitatea. Daca ajunge sa iubeasca cu adevarat, devine slab. Poate fi manipulat si controlat cu usurinta de persoana pe care o iubeste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.