Setari Cookie-uri

Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 2. 2 aduce Gandire profunda, Imaginatie puternica si o Minte frumoasa. Luna pune accent pe latura artistica si meditativa a barbatului pe care il guverneaza. Barbatul a carui personalitate este influentata de Soare si de numarul 2 este un barbat gentil, extrem de politicos si de bine crescut, cu inclinatii artistice si o fire boema. Luna este cea raspunzatoare pentru intuitia sa fantastica si pentru tendintele sale de a cadea prada depresiilor. Se poate adapta cu usurinta oricarei situatii, insa uneori are o atitudine pasiva, rupta de realitate, preferand sa nu se implice in chestiunile prea “pamantesti”. Poate fi extrem de convingator, insa intr-un mod diplomat, fara sa-ti impuna cu forta crezurile si principiile sale. Are multe idealuri si planuri, insa le atinge numai pe jumatate. In iubire, da dovada de sensibilitate si de un orgoliu urias. Poate fi ranit cu usurinta, insa pentru a se proteja, prefera sa te raneasca el inainte.

Numarul 3 – Barbatii nascuti pe 3, 12, 21 si 30

Planeta dominanta: JUPITER
Element de baza: Focul

Barbatii nascuti pe 3, 12, 21 si 30 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 3. 3 aduce Inteligenta, Onestitate si Disciplina. Pe de alta parte, Jupiter aduce Cunoastere, Intelepciune si Sacrificiu. Barbatul guvernat de Jupiter este dinamic, plin de energie, iubind lucrurile materiale si confortul pe care il ofera acestea. Chiar daca este atasat de bani, nu va deveni niciodata dependent de ei. In cazuri exceptionale devine lider, insa exceleaza in domeniul de activitate pe care si l-a ales. Are simtul umorului si o filozofie de viata in care pare a se imbina toate religiile lumii. In iubire, se teme sa nu fie folosit si de aceea si-a creat o carapace emotionala, nefiind dispus sa investeasca totul intr-o relatie de iubire. Cere in schimb totul, iar Mandria lui poate ajunge mai presus de ratiune.

Numarul 4 – Barbatii nascuti pe 4, 13, 22 si 31

Planeta dominanta: URANUS

Element de baza: Aerul

Barbatii nascuti pe 4, 13, 22 si 31 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 4. 4 aduce Sociabilitate, Comunicare, dar si capacitatea de a acumula si oferi Informatii. Uranus aduce la randul sau Intelect, Darul Vorbirii si Dorinta de a face bine celor din jur. Barbatul guvernat de Uranus nu face bani cu usurinta, ci trebuie sa se straduiasca sa-i castige prin fortele proprii. Este cinstit si sincer, responsabil si constiincios, exceland la activitatile sistematice in care poate sa-si puna in valoare capacitatea de organizare, dar si mestesugul cuvintelor. Nu isi doreste succesul material, insa viseaza la recunoasterea si aprecierea celorlalti. In iubire, poate dezvolta o atitudine rigida si incapatanata, ignorand voluntar sau involuntar sentimentele partenerei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.