Setari Cookie-uri

Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Numarul 7 – Barbatii nascuti pe 7, 16 sau 25

Planeta dominanta: NEPTUN

Element de baza: Apa

Barbatii nascuti pe 7, 16 sau 25 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 7. 7 aduce Mister, Inspiratie, dar si Meditatie. La randul sau, Neptun aduce Introspectie, Inclinatie catre Ocultism, dar si un puternic spirit de observatie. Barbatul guvernat de planeta Neptun si de numarul 7 este considerat drept un barbat enigmatic, intelept, autoritar, sigur pe el, caruia ii place sa joace din umbra rolul de lider. Este foarte selectiv cu prietenii pe care si-i alege si nu se simte in largul sau in compania unor persoane in a caror minte nu poate patrunde. In societate, ii place sa studieze de pe margine comportamentul celor din jur. Este considerant de aceea arogant si sfidator. In iubire, barbatul Neptun urmareste perfectiunea. Poate fi exigent si pretentios cu partenera de viata, iar asteptarile sale prea mari pot obosi la un moment dat.

Numarul 8 – Barbatii nascuti pe 8, 17 sau 26

Planeta dominanta: SATURN

Element de baza: Pamant

Barbatii nascuti pe 8, 17 sau 26 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 8. 8 aduce Putere, Pasiune, Combativitate, dar si Agresivitate. La randul sau, Saturn aduce Limitare, Necutezanta si Ghinion. Barbatul caracterizat de numarul 8 este ambitios, increzator in propriile capacitati, rigid, tenace, precis, meticulos pana la extreme, uneori de o incapatanare suparatoare. Saturn este cel care ii da o vointa puternica, dar si capacitatea de a straluci in ciuda circumstantelor nefavorabile. Are capacitati intelectuale remarcabile, insa poate fi critic, acid, chiar si sarcastic. In relatiile sale de iubire, are tendinta de a fi hiperprotector si rigid. Chiar daca este pasional, uneori ii este greu sau aproape imposibil sa-si exprime sentimentele la intensitatea lor reala.

Numarul 9 – Barbatii nascuti pe 9, 18 sau 27

Planeta dominanta: MARTE
Element de baza: Foc

Barbatii nascuti pe 9, 18 sau 27 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 9. Numarul 9 aduce Harta, Energie, dar si Invidie si Gelozie. Marte aduce in schimb Rebeliune, Impetuozitate, Atitudine. Barbatii guvernati de numarul 9 sunt niste razboinici si luptatori nativi. Firi puternice si incapatanate, nu stiu sa renunte si nu se dau batuti cu usurinta, incercand sa te convinga de justetea argumentelor proprii chiar daca stiu ca dreptatea nu le apartine. Sunt insa taiosi, indrazneti, aprigi, activi, egoisti si plini de ei, transanti si daca ii provoci pot fi cruzi si razbunatori. Le place sa testeze limitele unei persoane doar pentru a-i testa caracterul si complica situatiile simple doar pentru a-si demonstra ca le pot depasi. Stiu insa sa faca fata oricarei situatii, oricat de dificila ar fi aceasta. Sunt totodata statornici si prieteni adevarati. In iubire, sunt impetuosi si au adesea un comportament nevrotic, trecand cu usurinta de la crize de manie la blandete si afectiune. Sunt iuti la manie si au tendinta de a spune lucruri urate si grele pe care le regreta atunci cand sunt calmi si linistiti. Li se mai reproseaza si gelozia si posesivitatea.

Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Forma fetei, personalitatea si cele 5 energii primordiale
Horoscopul Toamnei 2010
Ajuta-l pe Bogdan Mihai Radu sa picteze din nou!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.