Setari Cookie-uri

Tao si arta de a iubi

De mii de ani taoistii scriu carti sincere si explicite despre dragoste si sexualitate si asta pentru ca ei considera raporturile sexuale necesare pentru sanatatea fizica si mentala a barbatului si femeii.

Am primit destule e-mailu-uri in care mi se cerea sa transform aceste articole intr-un soi de ghid practic de alchimie taoista. Repet, intentia mea nu este de a face un curs la distanta prin internet. Intentia mea este de a arata oamenilor ca exista astfel de practici, ei insa trebuie sa caute singuri care practica le este mai potrivita, dupa care sa-si aleaga profesorul si sa inceapa practica. Tehnicile si practicile respective se predau la cursuri tocmai pentru a facilita transmiterea invataturii de la om la om.

Cartile sau celelalte materiale au anumite chei care sunt date tot la cursuri. Retineti ca, fara a participa la cursuri, timpul necesar invatarii acestor practici este mult mai mare. De aceea, nu va feriti de cursuri, in cel mai rau caz va veti simti mai bine. Cautati in orasul dumneavoastra un instructor si mergeti la el la cursuri. In Romania sunt mai bine de 30 de instructori Universal Tao in diferite orase. Succes!


Institut: www.terapiam.ro
Sursa: Psiholife.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.