Setari Cookie-uri

Nunta de vis in 2013

Daca intotdeauna ai visat la o nunta de basm si nu stii ce trebuie sa faci pentru a creea o astfel de atmosfera la propria nunta, am pentru tine cateva idei.

Nunta este unul dintre cele mai importante si mai emotionante momente din viata noastra, mai ales pentru noi, fetele. Daca mirele nu este atat de apasat de pregatiri si de toate detaliile care alcatuiesc nunta de vis, mireasa reuseste sa intre intr-o stare de stres cu mult timp inaintea momentului mult visat.

Totul trebuie sa fie pus la punct pana la cel mai mic detaliu, pentru ca este un moment unic in viata unui om ( sau cel putin asa ar trebui sa fie ). Mireasa trebuie sa se asigure ca totul este asa cum si-a imaginat, asa cum si-a dorit dintotdeauna, iar ea trebuie sa fie ravisanta, pentru ca pana la urma, reprezinta centrul atentiei.

De-a lungul timpului trendurile in ceea ce priveste nuntile s-au schimbat si ele si s-au adaptat la cerintele publicului reprezentativ. Pentru a avea o nunta de vis, pregatirile sunt verificate pana la cel mai mic detaliu, pentru a evita surprizele neplacute tocmai in ziua cea mare.

Citește și:

Cununia religioasa reprezinta cea mai importanta parte a nuntii, pentru ca este bazata pe sentimentul suprem de iubire dintre cei doi parteneri care au hotarat sa faca acest pas, au hotarat sa isi declare sentimentele si in fata divinitatii.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.