Setari Cookie-uri

Nunta de vis in 2013

Daca intotdeauna ai visat la o nunta de basm si nu stii ce trebuie sa faci pentru a creea o astfel de atmosfera la propria nunta, am pentru tine cateva idei.

Aranjamentele florale sunt alegerea ta, aici ai mana libera si da frau imaginatiei, daca nu vrei sa apelezi la parerea unor specialisti. Te poti juca cu nuantele despre care vorbeam mai devreme si poti adauga un pic de albastru pentru un impact vizual mai puternic.

Daca tot suntem intr-o atmosfera de basm, lampioanele si ghirlandele sunt decoratiuni must-have ale nuntilor de vis din acest an.

Daca alegi o nunta cu tematica vitage, poti folosi mici colivii pe post de décor, in care sa pui buchetele de flori sau chiar ghirlande care sa atarne pana la pamant.

De asemenea poti opta pentru un decor cu flori suspendate, chiar daca poate fi considerat ceva excentric, face parte din tendintele acestui an si completeaza imaginea nuntii de vis.

In ceea ce priveste muzica, trebuie neaparat sa ai o formatie la nunta care a cante live. Dj-ul este considerat o alegere de prost gust, as putea spune chiar chicioasa.

Citește și:

Tematica vedeta pentru nuntile anului 2013 sunt pasarile. Chiar daca ti se pare ciudat, aceste motive se vor regasi in multe dintre nuntile acestui an. Bineinteles ca nu trebuie sa umpli sala cu pasarele, ci pur si simplu sa pornesti de la ideea de pasare, si sa adaptezi acest concept in functie de dorintele si gusturile tale. De exemplu, aranjamentele florale pot fi in forma de cuib, sau asa cum ti-am spus mai devreme, colivii in care se regasesc ghirlande sau buchetele de flori.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.