Setari Cookie-uri

Nunta de vis in 2013

Daca intotdeauna ai visat la o nunta de basm si nu stii ce trebuie sa faci pentru a creea o astfel de atmosfera la propria nunta, am pentru tine cateva idei.

Pentru ca nunta sa fie frumoasa, nu trebuie sa ai cinci sute de invitati. Este adevarat ca nuntile mai sunt frumoase, dar gandeste-te ca este mult mai complicat de organizat o asemenea nunta, si este posibil ca unii invitati sa nu vina, fapt ce te poate dezamagi si iti poate ruina seara perfecta. Invita prietenii apropiati, rudele si colegii de munca. Cu ei petreci cel mai mult timp si de asemenea te vei distra cel mai bine.

Restaurantul se adapteaza in functie de numarul invitatilor, asa ca primul lucru pe care il faci dupa ce ati stabilit data nuntii este alcatuirea listei de invitati. Dupa ce ai pus punct acestei etape, trebuie sa cauti localul care trebuie sa fie unul elegant si de preferinta undeva in oras.

Invitatiile de nunta pot fi considerate cartea de vizita a evenimentului, o prima impresie despre cum se va desfarsura acesta. Aceste detalii trebuie sa iti solicite cel mai putin timp. Alege invitatii de nunta simple, cu mesaje romantice sau amuzante pentru deliciul invitatilor. De ce spun simple? Pentru ca tendintele anului 2013 in ceea ce priveste nuntile sunt destul de “incarcate” daca le pot numi asa, si nu mai ai nevoie de ceva spectaculos si in ceea ce priveste invitatiile.

Citește și:

Anul 2012 a avut ca si nuante vedeta in ceea ce priveste aranjamentele, roz si lila. Trendul anului 2013 vine cu un aer mai fresh, mai proaspat, iar nuanta predominanta este verde mint. Aceasta se poate combina cu roz, bej, lila sau corai pentru o imagine de basm.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.