Setari Cookie-uri

Nunta de vis in 2013

Daca intotdeauna ai visat la o nunta de basm si nu stii ce trebuie sa faci pentru a creea o astfel de atmosfera la propria nunta, am pentru tine cateva idei.

Porumbeii albi reprezinta puritate si sentimente unice, asa ca nu uita sa inchiriezi o pereche de porumbei pe care sa ii eliberezi la iesirea din biserica.

Limuzina este iarasi un element cheie al unei nunti speciale, dar daca alegi o masina de epoca, visul tau o sa prinda viata si te vei simti ca o printesa alaturi de barbatul visurilor tale.

Daca este vara si vremea iti permite, opteaza pentru o cununie religioasa organizata pe malul unui lac, sau intr-o gradina cu flori. Cu siguranta momentul va fi de neuitat atat pentru tine cat si pentru invitati.

Rochia miresei trebuie sa fie musai in stilul rochiilor de printesa, altfel, nu se completeaza imaginea de poveste asa cum trebuie. Coafura insa, se prefera a fi simpla si cat mai lejera, cu parul strans cat mai natural, nimic complicat,nimic care sa arate cat de chinuit a fost parul tau.

Citește și:

Sa nu uitam de machiaj care trebuie sa fie cat mai natural pe timpul zilei, iar seara sa il adaptam la tematica aleasa.

Nu cred ca exista o reteta anume a unei nunti de vis. Acest lucru depinde de cum priveste fiecare evenimentul in sine, insa daca respecti cateva dintre regulile de mai sus, cu siguranta o sa reusesti sa creezi o atmosfera de basm.

sursa foto prima pagina si interior: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.