Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele: 10 sfaturi pe care ti le ofer cu drag

Intre toate prietenele mele, eu eram cea mai Charlotte: ma visam mireasa din frageda pruncie, tanjeam dupa rochia alba de printesa si imi rasuceam in secret un inel cateodata doar pentru a vedea cum i-ar sta inelarului meu stang cu verigheta. Si vai, ce biiiine ii sedea! Asa ca iata, acum ca m-am casatorit, nu-mi mai este rusine sa recunosc ca mi-am planificat nunta veme de vreo 20 de ani, mi-am dorit-o, am visat-o si am tanjit la o noapte perfecta, fix ca in basme.

3. Nu te zgarci la foto-video

In urma nuntii ramai cu numai doua lucruri: o amintire minunata si pozele. Iata de ce e bine sa nu te zgarcesti atunci cand iti alegi fotograful. Peste douazeci de ani, cand te vei uita la albumul nuntii tale, vrei sa-ti spui “Doamne cat eram de frumoasa” si nu “Doamne, sper, ca aratam mai bine decat in pozele astea!”.

Eu am ales acest fotograf si am fost foarte multumita!

Se spune ca daca ai muzica, fotograful si tortul, deja ai organizat cam toata nunta. Dar sa ne aplecam si catre alte cateva detalii:

4. Asigura-te ca toti cei care vor sa-ti sara in ajutor nu te vor incurca

In prag de nunta, se gasesc o multime de oameni plin de intentii bune. Dar stii ce se spune despre intentiile bune… Asigura-te ca ii dai fiecarei mame, bunici sau matusi mai apropiate ceva de facut care sa le tine departe de tine. Altfel, nu vei avea loc de ele. Vor plange de emotie, vor chitai prin jurul tau intrebandu-te cum sa te ajute, te vor tine din treaba si te vor distrage de la lucrurile cu adevarat importante din cea mai frumoasa zi a vietii tale.

Citește și:

5. Implica mirele (si fa-l sa ii si placa)

Barbatii nu sunt chiar incantati de nunti. Dar, odata ce hotarasc sa se insoare, pot deveni interesati de organizarea unei petreceri reusite. Il poti convinge folosind acest argument: daca tot o facem, hai sa o facem bine. Este imposibil ca, pe masura ce se implica in organizare, sa nu inceapa sa-i placa :).

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.