Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele: 10 sfaturi pe care ti le ofer cu drag

Intre toate prietenele mele, eu eram cea mai Charlotte: ma visam mireasa din frageda pruncie, tanjeam dupa rochia alba de printesa si imi rasuceam in secret un inel cateodata doar pentru a vedea cum i-ar sta inelarului meu stang cu verigheta. Si vai, ce biiiine ii sedea! Asa ca iata, acum ca m-am casatorit, nu-mi mai este rusine sa recunosc ca mi-am planificat nunta veme de vreo 20 de ani, mi-am dorit-o, am visat-o si am tanjit la o noapte perfecta, fix ca in basme.

6. Ia cursuri de dans

Treaba asta cu lectiile de dans e relativ noua. Parintii nostri nu s-au scolit pentru valsul mirilor. Asa ca e natural ca multi dintre noi sa isi spuna ca se vor descurca si fara. Pe de alta parte, parintii nostri nu aveau nici internet, nici telefoane mobile si multe alte lucruri care le-ar fi facut viata mai frumoasa. Daca intre timp s-a inventat ceva dragalas, de ce sa nu profiti de asta?

Eu am visat sa “valsuiesc” pe “Time of my life” din pricina unui clip pe care l-am vazut in urma cu cativa ani si pe care vi-l redau mai jos.

Am luat cursuri de dans cu Iulia, cea mai rabdatoare profesoara de pe suprafata pamantului (eu am doua picioare stangi) iar rezultatul a incantat oaspetii.

7. Pastreaza doar traditiile care iti fac placere

Toate babele pamantului te vor fugari cu gaina si cu basmaua. Daca tu nu-ti doresti aceste obiceiuri, atunci fii putin obraznica si scapa de ele. Daca nu iti doresti o anumita traditie la nunta ta, e dreptul tau sa renunti la ea!

Citește și:

Eu una, am avut o nunta aproape lipsita de traditii: nu mi-am dorit voal, n-am aruncat buchetul (cum sa-l arunc? Ii pregatisem deja un loc special acasa unde sa se poata ofili cu mandrie si de unde sa-mi aminteasca cu drag tot restul vietii de ziua nuntii mele) si in mod cert n-am dansat cu gaina.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.