Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele: 10 sfaturi pe care ti le ofer cu drag

Intre toate prietenele mele, eu eram cea mai Charlotte: ma visam mireasa din frageda pruncie, tanjeam dupa rochia alba de printesa si imi rasuceam in secret un inel cateodata doar pentru a vedea cum i-ar sta inelarului meu stang cu verigheta. Si vai, ce biiiine ii sedea! Asa ca iata, acum ca m-am casatorit, nu-mi mai este rusine sa recunosc ca mi-am planificat nunta veme de vreo 20 de ani, mi-am dorit-o, am visat-o si am tanjit la o noapte perfecta, fix ca in basme.

8. Nu incerca sa multumesti pe toata lumea

E o misiune esuata de la bun inceput. Orice ai face, oricat ai face, cineva sigur va fi nemultumit.
Pe mine m-a distrat de minune problema tortului: dupa ce am facut un scurt sondaj in randul prietenilor si am ajuns la concluzia ca toata lumea detesta martipanul, am optat pentru o varianta de tort fals, imbracat in martipan pe care sa-l aratam “pentru spectacol”in vreme ce tortul adevarat astepta in spate, gata portionat in felii prezentabile, glazurate in ciocolata. Ulterior am primit o multime de plangeri de la iubitorii de martipan (de unde au aparut, nu-mi dau seama) dar si de la bunica mea care, vreme de o saptamana, s-a framantat teribil cu gandul ca ospatarii imi furasera tortul si il inlocuisera cu prajituri.

9. Fii egoista!

In ziua nuntii, tu esti cea mai importanta! A, da! Si mirele! Nu lasa pe nimeni sa-ti strice ziua cea mare cu probleme de doi lei: daca rudele sau prietenele sunt nemultumite de machiajul sau coafura lor, e fix problema lor. Daca cineva are chef de cearta, sa-si gaseasca in alta parte. E ziua ta, numai a ta, nu se va mai repeta niciodata. Asa ca toti ceilalti isi pot rezolva problemele si frustrarile in alta zi!

Citește și:

10. Organizeaza inainte tot ce poate fi organizat, iar in ziua nuntii uita de tot!

Sigur, nu tot va merge conform planului. Nu-ti bate insa capul daca x iti spune ca muzica e prea tare, y nu stie sa ajunga la biserica sau daca lui z nu-i convine vinul rosu si vrea alt soi.

Un sfat extrem de util pentru mine a fost sa alcatuiesc un timeline al nuntii pe care sa il printez in mai multe exemplare pe care sa le ofer tuturor: fotografului, cameramanului, sefului de sala, Dj-ului etc. Timeline-ul respectiv continea absolut toate detaliile, incepand cu ora la care imi faceam machiajul, parul, spatiul rezervat sedintei foto, ora bisericii, iar mai apoi momentele clare in care se serveste masa, se canta (cine? cat timp?), valsul, furatul miresei, servirea tortului etc . Nu am lasat la voia intamplarii absolut niciun eveniment si, din fericire, lucrurile au mers aproape conform planului.

Citește și:

Sper ca planificarea nuntii tale sa fie si pentru tine o bucurie, sper ca sfaturile mele iti vor servi si iti doresc o nunta de poveste care sa-ti implineasca toate fanteziile pe care le-ai avut legate de aceasta minunata zi.

Cu drag,

Oana

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.