Setari Cookie-uri

M-am logodit! Ce urmeaza?

Felicitari! Logodna voastra anunta inceputul vietii de cuplu dar si viitoarea nunta pentru care trebuie in curand sa incepeti pregatirile.

Felicitari! Logodna voastra anunta inceputul vietii de cuplu dar si viitoarea nunta pentru care trebuie in curand sa incepeti pregatirile.

Ce facem mai intai?


In primul rand bucurati-va de logodna voastra, incercati sa stati cat mai mult timp impreuna, sa va bucurati de prezenta celuilalt, caci urmeaza o perioada destul de agitata.

Cu multe luni inainte...


Dupa momentele de relaxare trebuie sa incepeti pregatirile pentru nunta. Discutati cu parintii si cu prietenii (mai ales cu cei care sunt deja casatoriti) despre cum se organizeaza nunta, ce probleme au intampinat ei pentru ca voi sa le evitati etc. Incercati apoi sa va imaginati la modul general cum ati vrea sa fie nunta, decorul, locatia (la restaurant sau in aer liber, la munte sau la mare etc.), biserica etc.

Acum, ca ati luat hotararile de baza pentru nunta voastra, incepeti sa intocmiti lista cu invitati. Intrebati-va si parintii pe cine ar vrea sa invite la nunta voastra, chiar daca nu ii veti chema pe toti. In cazul in care parintii vostri vor prea multi invitati explicati-le ca numarul lor este prea mare si ca ati vrea sa se rezume la un numar fix de invitati. Dupa ce s-au hotarat sa va dea o lista cu cei pe care i-ar dori prezenti.

Incepeti si va informati despre tot ceea ce v-ar trebui la nunta. Puteti sa organizati singuri minunatul eveniment ori sa cereti ajutorul unor agentii de organizare a nuntilor. Pentru asta insa trebuie stabilit cu certitudine bugetul de care dispuneti. Vorbiti cu parintii si intrbati-i cu ce suma sunt ei dispusi sa va ajute. Incercati sa puneti bani de-o parte si sa nu intrati in datorii, caci dupa nunta veti trai impreuna si veti avea nevoie de bani pentru viata de cuplu, nu de datorii aveti nevoie.

Stabiliti data nuntii. Este timpul sa faceti rezervatie la restaurant sau la localul in care ati hotarat sa organizati petrecerea de nunta. Aceste rezervari se fac din timp, sunt cupluri care fac rezervari cu un an inaintea nuntii. Stabiliti ce meniu alegeti pentru invitati ori vorbiti cu o firma de catering.

Este cazul sa vorbim despre rochia de mireasa. Incepi si cauta rochia la care ai visat ori macar modelul acesteia, caci poate rochita visurilor tale nu se gaseste in magazine. Desi este impotriva superstitiilor, poti hotara impreuna cu logodnicul tau modelul rochiei. Ca sa fii convinsa ca vei arata superb la nunta incerca sa probezi prin magazine o rochie asemanatoare. Te-ai hotarat? Acum poti merge la un croitor si sa comanzi rochia. Ai grija sa ii dai toate detaliile, sa iti rezervi timp sa mergi la probe si mai ales sa nu ii spui cand este cu adevarat data nuntii, ci da-i un terment cu o saptamana doua mai devreme. Astfel, in caz ca nu este punctual, vei mai avea ceva timp pentru finalizarea rochiei. Avantajele unei rochii criote sunt acelea ca este lucrata exact pe corpul tai si modelul este unul original. Mirele de asemenea trebuie sa inceapa cautarile pentru costum. Se poate sfatui cu tine de asemenea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.