Setari Cookie-uri

M-am logodit! Ce urmeaza?

Felicitari! Logodna voastra anunta inceputul vietii de cuplu dar si viitoarea nunta pentru care trebuie in curand sa incepeti pregatirile.

Mergeti la biserica aleasa si programati ceremonia. Discutati cu preotul tot ce include ceremonia religioasa, preturi etc. Verificati imprejurimile si hotarati cateva cadre pentru poze.

Ca tot vorbim de poze, este momentul sa alegeti un fotograf. In alte articole ale noastre am tratat cat mai complet acest subiect. Aveti grija ca fotograful cu care vorbiti si stabiliti toate detaliile sa fie persoana care va veni la nunta voastra ci nu altcineva. Mentionati aceast lucru in contract. Vreti sa stiti ce anume trebuie negociat, ce se stabileste in contract pentru a nu avea surprize neplacute si cum se alege un fotograf profesionist? Atunci aflati mai multe informatii despre alegerea fotografului in articolele noastre.

Cum lista de invitati este deja intocmita, este momentul sa comandati si invitatiile, atat pentru nuntasi cat si pentru domnisoarele si cavalerii de onoare. Invitatiile de nunta le puteti comanda, cumpara sau... confectiona chiar voi. Cititi cu atentie toate informatiile pe care vi le-am oferit despre invitatiile de nunta.

Mai sunt 4-5 luni pana la nunta


Trebuie sa va interesati de actele necesare la cununia civila si religioasa. Stabiliti persoana care le va purta (eventual un cavaler sau o domnisoara de onoare). Ca tot vorbim de cavaleri si domnisoare de onoare, puteti face listuta cu responsabilitatile acestora. Ne-am gandit sa va venim in ajutor cu privire la ceea rolurile cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Va invitam sa cititi in articolul nostru sfaturi utile despre acest subiect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.